Cum arată și cu ce se ocupă 20 de copii ai vedetelor, care ar putea deveni în curând mai populari decât părinții lor

Puțini dintre noi știm că, de exemplu, fiica lui Ben Stiller, la fel ca fiul lui Robert De Niro, cochetează cu domeniul actoriei. Dar fiica lui Rossi de Palma a preferat modellingul la fel ca unul dintre moștenitorii lui Brendan Fraser.

Am încercat să aflăm cum arată copiii unor vedete și cu ce se ocupă.

1. Catherine Zeta-Jones și fiul ei Dylan Michael.

Catherine Zeta-Jones are 2 copii din căsătoria ei cu Michael Douglas, Dylan Michael (născut în 2000) și Carys Zeta (născută în 2003); în 2022 fiul lor a absolvit facultatea și apare periodic pe covorul roșu alături de părinții săi.

2. Brendan Fraser și fiii săi Leland Francis și Holden Fletcher.

În 1998 Brendan Fraser s-a căsătorit cu Afton Smith și au împreună 3 fii: cel mai mare dintre ei – Griffin Arthur – are 20 de ani, cel mijlociu – Holden – 18, iar mezinul – Leland – 16. Se știe că Holden și Leland sunt modele.

3. Uma Thurman și fiica ei Luna Thurman-Busson.

Uma Thurman are 3 copii, mezina, Luna Thurman-Busson, are 10 ani; în decembrie 2022 Uma a mers cu Luna la premiera musicalului de pe Broadway Some Like It Hot unde mama și fiica i-au cucerit pe toți deoarece până atunci actrița nu o arătase pe Luna publicului.

4. Til Schweiger și fiicele sale Emma și Luna.

Til Schweiger are 4 copii, din căsătoria cu modelul Dana Carlsen, a avut un fiu, Valentin, și 3 fiice: Luna și Emma sunt actrițe și apar periodic pe covorul roșu alături tatăl lor.

5. Maggie Gyllenhaal și fiica ei Ramona Sarsgaard.

Din 2002 Maggie Gyllenhaal este într-o relație cu Peter Sarsgaard, după 7 ani cuplul și-a înregistrat căsătoria și au 2 fiice: Ramona, care s-a născut în 2006, și Gloria Ray, născută în 2012.

6. Gwyneth Paltrow, fiica ei Apple Martin și fiul lui Moses Martin.

Gwyneth Paltrow are 2 copii cu solistul Coldplay, Chris Martin: fiica lor Apple s-a născut în 2004, iar fiul lor, Moise, s-a născut în 2006; Apple, în vârstă de 18 ani, a fost văzută recent la Săptămâna modei de la Paris stând în primul rând alături de alte vedete, iar Moise manifestă un mare interes pentru muzică.

7. Ben Stiller și fiica sa Ella Olivia.

Ben Stiller are 2 copii – Ella Olivia, acum în vârstă de 20 de ani, care urmează cursuri de actorie la o școală de teatru prestigioasă și Quinlin Dempsey de 17 ani.

8. Rossi de Palma, fiul ei Gabriel și fiica Luna.

Rossi de Palma are 2 copii – fiul Gabriel (născut în 1998) și fiica Luna (născută în 1999), Gabriel are o pasiune pentru desen și este atras de cinema, iar Luna studiază în prezent la universitate, lucrează ca model, cântă la vioară și desenează.

9. Robert De Niro și fiul său Julian Henry.

Robert De Niro are 6 copii, unul dintre fii săi, Julian Henry, s-a născut în 1995, a studiat științele exacte la Universitatea din New York, făcând chiar cercetări serioase, iar acum s-a concentrat pe cariera sa de actor.

10. Sylvester Stallone și fiicele lui Sistine Rose, Scarlet Rose și Sophia Rose.

Sylvester Stallone este tatăl a 5 copii, dintre care 3 fiice: Sistine Rose este angajată în afaceri de modelling, dar a jucat și în câteva filme, Scarlet Rose tocmai a absolvit liceul, Sophia Rose se laudă cu o legătură deosebită cu tatăl ei, pentru că, potrivit mamei sale, „ei gândesc la fel, chiar au gesturi asemănătoare. Sophia este iubirea vieții lui.”, tânăra a absolvit facultatea și a devenit specialistă în domeniul modei.

11. Arnold Schwarzenegger și fiul său Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger este tatăl a 5 copii: fiul său Christopher are 25 de ani și a absolvit recent Universitatea din Michigan; este pasionat de sport.

12. Lisa Kudrow și fiul ei Julian Murray Stern.

În 1995 actrița s-a căsătorit cu specialistul francez în publicitate Michel Stern, iar 3 ani mai târziu, s-a născut fiul lor, Julian care, în 2021, a absolvit facultatea, a călcat pe urmele mamei sale și a devenit actor.

13. Demi Moore și fiicele ei, Scout LaRue Willis și Tallulah Willis.

Demi Moore și Bruce Willis au trei fiice: Rumer Glenn, Scout LaRue și Tallulah Belle; Scout LaRue a jucat în filme, dar mai târziu a abandonat această activitate și a ales cariera muzicală, mezina, Tallulah Belle, a jucat și ea în filme, dar a ales să-și lanseze propria linie de îmbrăcăminte, Wyllis.