Cum arată și ce poartă în viața de zi cu zi Patricia Kaas, în vârstă de 54 de ani?

La ai săi 54 de ani, Patricia Kaas cucerește nu numai cu vocea ei minunată, ci și cu simțul rafinat al stilului și adevăratului șic parizian. Are o siluetă grațioasă, curaj, carismă și un gust impecabil, care îi permit foarte mult: cântăreața nu urmărește tendințele, preferând să rămână ea însăși și să-și exprime propria individualitate în vestimentație. Imaginile ei luxoase nu sunt la modă, dar în același timp arată stilat și modern.

1. 

Cântăreața inventează ținute de scenă și cotidiene, dând dovadă de talent în design. Datorită siluetei grațioase și a unui antrenament regulat, ea își poate permite cele mai îndrăznețe ținute. De exemplu, o rochie cu umărul dezgolit frumos și o centură largă, care accentuează talia.

Imaginea dramatică este completată de o singură bijuterie – un colier choker cu spini decorativi. În acest sezon, designerii demonstrează din ce în ce mai mult topuri și rochii cu un umăr dezgolit frumos pe podiumuri, de aceea stilul ținutei lui Patricia poate fi considerat un bun exemplu.

2.

Negrul este una dintre culorile preferate ale cântăreței, nu doar pe scenă, ci și în viața cotidiană. Se potrivește perfect cu aspectul ei, evidențiind aristocrația, misterul și rafinamentul imaginii.

Patricia combină pantalonii clasici înguști cu o bluză de croială liberă, semi-transparentă, pe jumătate băgată în pantaloni, oferind un aer ușor relaxat, dar elegant. Singurul accesoriu destul de carismatic este o brățară largă cu spini.

Trench-ul – este unul dintre articolele vestimentare preferate din garderoba ei. Poartă deseori trench-uri gri, bej, negre atât pe stradă, cât și pe scenă.

3. 

Iar acest trench din piele cântăreața îl poartă în viața de zi cu zi. În cazul dat e combinat cu o rochie la modă, de tip parte peste parte. Ținuta elegantă este completată de un colier delicat în mai multe straturi, realizat din lanțuri și pandantive rotunde.

4.

Patricia completează paltonul bej cu o eșarfă de blană exotică, mănuși negre și o geantă cu accesorii metalice. Arată nobil, elegant, dar în același timp îndrăzneț.

5.

Și totuși, stilul ei vestimentar nu poate fi perceput la nici un standard: aderând la un stil unic, Kaas este diferită, ca o adevărată artistă. Ținutele negre dramatice sunt înlocuite de un paltonaș moale, confortabil, de culoare verde, ca de primăvară. Patricia completează haina de tip oversize cu o centură neagră laconică, indicând spre fragilitatea și grația siluetei sale.

6. 

Paltonul verde de tip oversize îl mai poartă liber, combinând-ul cu blugi skinny, o jachetă clasică, o eșarfă voluminoasă și botine cu toc. Stilul multi-strat la modă, puțină relaxare și eleganță franceză – totul într-o singură ținută.

7.

Patricia adoră pantofii de designer. Colecțiile ei au devenit deja de mult timp legendare. Adesea, o pereche spectaculoasă de pantofi sau cizme devin accentul ținutei.

De exemplu, cântăreața combină cu măiestrie cizmele roșii vintage cu un palton gri închis și o centură neagră, creând un look elegant unic.

8.

Întrucât întreaga viață a artistei este în turneu, ea apreciază foarte mult confortul: are și încălțăminte sport confortabilă în garderobă, nu mai puțină la număr decât pantofii eleganți. Ea combină un costum clasic și un palton de o croială dreaptă cu adidași eleganți, un top alb și o geantă voluminoasă. Simplu și ingenios – fiecare femeie poate repeta această imagine.

9.

În imaginile dramatice și romantice, Patricia rămâne întotdeauna ea însăși. Ea combină o fustă stratificată vaporoasă cu un tricou laconic și ojă neagră pe unghii, creând o imagine cu adevărat unică a unei Lebede Albe.

10.

Și încă o ținută romantică de la Patricia Kaas: o bluză albă gingașă cu un decolteu adânc și o mulțime de volane, pe care o combină cu blugi albi. Ansamblul este completat de un colier lung cu mărgele maro, o curea subțire și o brățară elegantă din piele.

11.

Patricia este pasionată de accesorii și creând imaginea, de fiecare dată alege totul atent, până la cele mai mici detalii. Poartă un colier-lanț la modă într-o versiune ”industrială”, cât mai aproape de un adevărat lanț tehnic. Dar, uneori, cântăreței îi plac poznele, după cum o dovedește masca amuzantă de designer de la Minnie Mouse.

Sunteți și dvs printre admiratorii cântăreței? Așteptăm comentariile cu drag.