Cum arată la momentul actual fetele, care au fost cândva considerate drept unele dintre cele mai frumoase din lume

Fețele frumoase și expresive au atras întotdeauna atenția oamenilor, mai ales când este vorba despre copii.

Vă prezentăm în continuare câteva curiozități din viața unor copii care au fost considerați, la un moment dat, drept unii dintre cei mai frumoși din lume.

Ira Brown.

Datorită aspectului său „angelic”, fetița a fost mult timp unul dintre cele mai populare modele din Statele Unite. Aventura sa a început atunci când părinții ei au dus-o la o agenție de modele pentru a face fotografii de familie. Câțiva fotografi au observat aceste fotografii și i-au oferit fetiței un loc de muncă.

După ce a crescut, fata s-a transformat într-o altă persoană, acesta a fost sfârșitul carierei sale de model.

Thylane Blondeau.

Mama tinerei este prezentatoare TV, iar tatăl ei este jucător de fotbal. Thylane a fost observată datorită părinților săi și i s-a propus să realizeze o ședință foto. Fetița a fost admirată de mulți oameni, fiind considerată chiar cea mai frumoasă fată de pe planetă.

La moment Thylane are 18 ani și activează în domeniul business show.

Alana Thompson.

Fata este cunoscută sub numele de Hani Bubu, a primit acest pseudonim după ce a participat la unul dintre concursurile de frumusețe.

În primii ani, fata avea o carismă incredibilă și era foarte activă, dar, după cum s-a dovedit mai târziu, mama ei îi dădea să bea băuturi energizante, pentru ca fetița să fie activă.

Fata s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor.

Brooke Bradwell.

Ni se creează impresia că părinții lui Brook  ar fi „crescut-o” special pentru a cuceri lumea frumuseții, mama ei visa ca fiica ei să devină un fel de prințesă. Fata a participat, în copilărie, la diferite concursuri, majoritatea de frumusețe, de unde ieșea învingătoare.

După ce a crescut, primul lucru pe care l-a făcut a fost să se detașeze de părinți deoarece nu mai putea tolera o astfel de atitudine față de ea.

La momentul actual fata încearcă să recupereze timpul pierdut.