Cum arată la moment 14 actori din serialul „Urzeala Tronurilor”

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune creat de David Benioff si D.B. Weiss. Este o adaptare a seriei de cărți „Cântec de foc si gheață” a lui George R. R. Martin, prima carte fiind numită „Urzeala Tronurilor”. Serialul a fost filmat în Regatul Unit, Canada, Croația, Islanda, Malta, Maroc și Spania. Premiera a avut loc pe HBO în data de 17 aprilie 2011, iar ultimul episod a apărut pe 19 mai 2019, serialul având în total 8 sezoane și 73 de episoade.

Deoarece primul sezon a apărut în 2011 actorii s-au schimbat destul de mult de atunci. Arya Stark și Joffrey Baratheon, de exemplu, sunt de nerecunoscut.

Am fost curioși să aflăm cum arată acum actorii din renumitul serial de aceea am pregătit o serie de fotografii ale actorilor din „Urzeala Tronurilor” la 10 ani de la apariția primului episod.

1. Jack Gleeson. A fost, probabil, cel mai detestat personaj din serial.

2. Gwendoline Christie.

3. John Bradley.

4. Lena Headey.

5. Natalie Dormer.

6. Thomas Brodie-Sangster.

7. Isaac Hempstead-Wright.

8. Peter Dinklage.

9. Jason Momoa.

10. Alfie Allen.

11. Maisie Williams.

12. Nikolai Coster-Waldau.

13. Dealul Conlet.

14. Harry Lloyd.

„Urzeala Tronurilor” este unul dintre cele mai cunoscute seriale din lume și a fost privit de milioane de oameni. Suspansul a reușit să ne țină în fața televizoarelor. Nici actorii din distribuție, nici producătorii nu intuiau, în 2011, ce succes spectaculos va avea serialul, ajuns să fie denumit un adevărat fenomen, devenind astfel unul dintre cele mai cunoscute și vizionat seriale din toate timpurile.

Ați privit acest serial? Care actor din „Urzeala Tronurilor” s-a schimbat cel mai mult de-a lungul acestor ani? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!