Cum arată fiul celui mai frumos bărbat din lume?

Faceți cunoștință cu acest bărbat, originar din Bagdad. Numele lui este Omar Borkan și are 27 de ani. Pentru o lungă perioadă de timp, el a fost considerat cel mai frumos bărbat din lume. Este demn de remarcat faptul că nu este vorba doar de frumusețea feței bărbatului, ci și de aspectul fizic și sportiv al corpului.

1.

Frumosul Omar își construiește o carieră de model și actor. De asemenea, bărbatului îi place să facă fotografii. Recent, Omar a devenit tată. El a împărtășit o fotografie de-a fiului său. Tânărul tată își iubește copilul său nespus de mult și a decis să-și împărtășească bucuria și fericirea cu cei ce urmăresc activitatea lui pe rețelele de socializare.

2.

Persoanele ce au oferit comentarii la pozele lui Omar, au numit copilul cel mai frumos băiețel. Este corect să menționăm că mama copilului este, de asemenea, foarte frumoasă. Frumoasa Yasmine este un designer de modă renumit în Emiratele Arabe Unite.

3.

Astăzi, copilul are mai mult de 2 ani. A crescut foarte frumos. Tatăl este mândru de fiul său și de multe ori postează diferite fotografii cu el.

4.

Faimosul Omar a crescut cu mama lui. Tatăl lui era implicat în muncă și a petrecut puțin timp cu ei. Aceste detalii au fost scrise de Omar în Instagram. El îndeamnă pe toți tații din lume să nu ofere prioritate muncii, dar să acorde mai multă atenție copiilor și familiei lor. Până la urmă, copiii când vor crește nu își vor aminti de jucăriile din copilărie, pe care le-au avut, ci de atenția, plimbările și călătoriile, alături de părinții săi.

5.

6.

7. 

Un tată bun, un fiu bun! Le dorim fericire și bunăstare!