Cum arată femeile de după 50 de ani cu sprâncenele fardate: merită să le machiem?

Sprâncenele ne pot schimba radical trăsăturile feței, de aceea este foarte important sa le oferim atenția de care au nevoie.

Makeup artiștii ne recomandă să fim foarte atente atunci când folosim machiajul pentru a obține niște sprâncene conturate și aranjate.

O altă recomandare ar fi să folosim întotdeauna un fard într-o nuanță apropiata de culoarea naturală a firelor sprâncenelor.

De ce, în unele cazuri, sprâncenele arată nenatural?

Ar putea fi din cauza că ați utilizat un singur produs sau ați ales nuanța greșită, sau un contur care nu vi se potrivește.

Pentru ca sprâncenele să pară cât mai naturale ar fi bine să utilizați 2 produse: un creion de culoarea sprâncenelor și farduri cu un ton mai deschise decât creionul. Luați aminte: sprâncenele trebuie să fie întotdeauna cu 1-2 tonuri mai deschise decât culoarea naturală a parului, iar în cazul blondelor cu un ton mai închise.

Vă recomandăm să nu conturați sprâncenele, vor avea un aspect mai natural.

Creionul vă va ajuta să desenați firele, acolo unde lipsesc, pornind din interior și continuând cu coada sprâncenelor, apoi aplicați fardurile, care vor completa golurile, combinându-le cât mai bine cu creionul.

Majoritatea femeilor își machiază singure sprâncenele, iar rezultatul este minunat.

Concluzie: femeile care țin cont de sfaturile specialiștilor și încearcă să aplice aceste sfaturi în practică, au niște sprâncene foarte frumoase.

Nu uitați: machiajul și întreținerea sprâncenelor sunt foarte importante! O formă greșită sau un aspect neîngrijit al acestora ne poate ruina aspectul și dimpotrivă, dacă sprâncenele arată bine și sunt îngrijite în mod corespunzător, putem arăta perfect și fără machiaj.