Cum arată dragostea adevărată sau niște imagini sincere despre relații.

Fiecare persoană știe în ce constă frumusețea unei relații. Nimic nu se compară cu modul în care te simți atunci când eşti aproape de persoana iubită, când vă înțelegeți din priviri şi când vă treziţi dimineaţa îmbrățișați!

Amanda Oleander, pictoriță din Los Angeles, a reușit să ne capteze atenția prin ilustrațiile sale. Inspirându-se din propria sa relație și inspirându-se de la persoanele din jur, ea ne arată cum arată dragostea atunci când nimeni nu ne vede.

„Sunt interesată de felul în care se comportă oamenii în spatele ușilor închise. Aceste momente nu pot fi fotografiate, pentru că oamenii s-ar comporta altfel, de aceea încerc să le schițez”, ne explică Amanda.

Oleander descrie viața cuplurilor care se află în casele lor și care sunt pe deplin relaxate în compania celuilalt. Ea ne prezintă activitățile de rutină, cum ar fi scoaterea gunoiului sau alte activități de zi cu zi. Aceste imagini nu sunt chiar într-atât de romantice și pline de farmec, dar sunt reale și, mai ales, foarte sincere.

Vedeți și Dumneavoastră cum se comporta îndrăgostiții atunci când nu-i vede nimeni, atunci când grijile cotidiene dispar pentru câteva ore și tot ce contează este dragostea adevărată.

Americanca spune ca își dorește ca publicul să se regăsească în lucrările sale și să realizeze că lucrurile mici sunt cele care dau farmec vieții.

Va invităm sa-i admirați, în continuare, creațiile sale sincere și originale, în care multe cupluri se vor regăsi cu siguranță:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Ce părere aveți despre aceste imagini? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!