Cum arată copiii vedetelor cu un aspect mai puțin obișnuit. Doar uitați-vă la fiul lui Mr. Bean!

Nu toate celebritățile se pot lăuda cu simetria absolută a feței, cu un zâmbet perfect și cu o siluetă, de parcă este prelucrată cu un editor de poze. Acest factor ne face să ne îndrăgostim pentru totdeauna de unele vedete. Dar cum arată copiii celebrităților, a căror aspect este mai puțin obișnuit, departe de standardele de la Hollywood? Astăzi, drag cititor, am decis să vă răsfățăm cu imaginile copiilor, părinții cărora strălucesc la propriu, datorită faptului că arată deosebit:

1. Fiul cântăreței Bjork 

Genele creative au fost moștenite de Sindri Eldon Thorsson: în timpul liber, băiatul cântă rock alternativ (a lansat deja 2 albume).

2. Feciorii lui Cher 

Elijah Blue Allman (dreapta) a mers pe urmele mamei celebre și a devenit muzician, iar Chaz Bono (stânga) a decis că muzica nu este singura sferă în care se poate manifesta: joacă în mod activ în filme și seriale, a scris și o carte despre calea sa dificilă în viață.

3. Tilda Swinton și fiica ei 

Încântătoarea Honor Byrne a decis să se încerce în filme, la fel ca mama ei celebră. Fata a jucat un rol major în detectivul dramatic “Souvenir”.

4. Fiica și fiul Uma Thurman  

Maya Hawk este cazul în care fiica repetă calea cinematografică a mamei sale: fata își deschide drumul în industria modei (colaborează cu Calvin Klein și AllSaints). De asemenea, în mod activ joacă în filme (fata va apărea în noul sezon “Foarte ciudate afaceri” și filmul lui Quentin Tarantino “Într-o zi la Hollywood”). La rândul său, fiul lui Thurman, Lavon Rowen, nu intenționează să-și asocieze viața cu cinematografia.

5. Copiii lui Danny Trejo 

Fiul domnului Machete, Gilbert, apare din când în când în roluri episodice, dar se simte mai confortabil în scaunul regizorului: în prezent filmează scurtmetraje, dar suntem siguri că acesta este doar începutul. Frumoasa Danielle nu numai că iubește lucrurile frumoase, ci le creează: acum 2 ani, fata a deschis un magazin de îmbrăcăminte.

6. Acești copii diferiți ai lui Mick Jagger 

Jane, fiica cea mai mare a muzicianului, a decis să renunțe la industria de modă și să se concentreze asupra familiei și a afacerii sale cu bijuterii. Georgia May, Elizabeth, Gabriel – aproape jumătate din copiii rock idolului apar pe coperțile Vogue și ne bucură cu frumusețea lor la spectacolele de modă. Încă din copilărie, prima fiică a lui Jagger, Caris, și-a dat seama că nu a fost creată pentru petreceri sociale și camere foto, dar pentru a pregăti delicii rafinate – aceasta este vocația ei. Tânărul Lucas Maurice Morad nu se gândește la viitor (are doar 19 ani), dar este adesea prins de fotografi la petreceri de modă. Succesul tatălui a dat lui James (fiul mediu al lui Mick) o mulțime de probleme la o vârstă fragedă. După ce a crescut, băiatul a început să joace în mod activ diverse roluri de publicitate și filme.

7. Fiicele lui Gerard Depardieu 

Roxanne (stânga) și Julie (dreapta) cuceresc în mod activ cinematografia: fetele sunt filmate atât în scurtmetraje, cât și în filme complete.

8. Fiul și fiica lui Donatella Versace 

Allegra și Daniel nu-și doresc o viață în viziunea tuturor și rareori apar în public. Într-un interviu, Donatella glumește adesea că, are copii foarte obraznici, care merg dincolo de toate gusturile și dorințele ei.

9. Fiul și fiica lui Woody Allen 

În tinerețe, Dylan O’Sullivan Farrow a jucat în doar câteva filme, dar actrița nu și-a continuat cariera. Ronan Farrow deja la 24 de ani era prezent în lista Forbes, în clasamentul “oameni de succes până la 30”. Iar după 6 ani, celebrul jurnalist a pornit o mișcare revoluționară ”anti harassment” la Hollywood.

10. Charlotte Gainsbourg și fiul ei 

Până la 21 de ani, Ben Hotel a reușit să joace în 4 filme, iar recent a apărut și în clipul muzical al mamei sale pentru piesa Ring-A-Ring O’ Roses.

11. Marea familie a lui Meryl Streep 

Fiul lui Meryl Streep se simte minunat atât în fața camerelor, cât și pe scenă, în fața numeroșilor fani. Henry Wolfe joacă roluri principale și episodice. De asemenea, scrie muzică (în contul său deja are 5 albume complete).

Grace Gammer (stânga) și Mamie Gammer (în centru), la fel ca mama lor, s-au dedicat cinematografului. Până la Oscar este departe, dar fetele se mișcă cu încredere pe scara succesului.

Fiica mai mică a lui M.Streep nu a apărut încă în filme, dar colaborează activ cu Agenția IMG Models și apare din când în când pe coperțile Dior, Vanity Fair și Glamour.

12. Copiii Lui David Bowie 

Duncan Jones a decis să se angajeze ca regizor, fapt ce i-a reușit cu mare succes: primul său film “Luna 2112” a fost nominalizat de 7 ori pentru premiile cinematografului britanic independent. Acum, în pușculita lui sunt 5 filme, printre care: “Sourse Code”, “Warcraft”, “Mutul”.

Fiica lui Bowie, Alexandria Zahra, are doar 18 ani. Este prea devreme să vorbim despre viitor, dar suntem siguri că, cu un astfel de aspect extraordinar, va merge cu ușurință pe urmele mamei sale, ce e model.

13. Adriano Celentano 

Giacomo, ca și tatăl său, a reușit să se afirme în cinematografie, dar de muzica îi păsa mai mult. El a reușit să lanseze primul său album, după care a aflat că nu va mai putea cânta din cauza insuficienței respiratorii.

Rosita a jucat în filme încă din copilărie, dar o relație puternică cu cinematografia fata nu a avut și a plecat în industria TV.

14. Bette Midler și fiica ei 

Sophie von Haselberg – ca două picături de apă seamănă cu faimoasa sa mamă. La fel ca Bette Midler, fiica se descurcă perfect cu fiecare rol pe care îl joacă.

15. Courtney Love și fiica sa. 

Aspectul non-standard i-a fost transmis lui Francis Bean Cobain de la părinții ei celebri – Courtney Love și Kurt Cobain. În ciuda faptului că fata apare adesea în rețelele sociale cu o chitară în mână, aceasta se poziționează ca pictor.

16. Copiii lui Danny De Vito 

Fiica mai mică Grace (stânga) a decis să devină un producător de film.

Lucy (din dreapta) – o replică exactă a tatălui: o statură miniaturală, nasul identic cu al tatălui și un zâmbet larg. Ea cucerește Hollywood-ul, jucând nu numai roluri comice. O puteți vedea împreună cu Danny De Vito în ”Dumbo”.

Daniel este, de asemenea, în filme, dar mai des apare în documentare – fapt care deloc nu-l deranjează.

17. Rowan Atkinson, fiica și fiul său. 

Lily Sastri are timp să joace în filme, cântă bine și dansează. Nu o fiică, ci un adevărat talent.

Fiul celebrului Mr. Bean, Benjamin, nu a manifestat niciodată interes pentru cinematografie, dar a fost interesat de o carieră militară încă din copilărie. Apropo, acum studiază la prestigioasa Academie Militară Sandhurst.

Cum credeți, cine dintre copiii vedetelor seamănă cel mai mult cu părinții lor? Așteptăm cu drag comentariile dvs.