Cum arată acum fiica actorului din filmul indian ”Disco Dancer”, Mithun Chakraborty, care a fost găsită la gunoi.

Mithun Chakraborty este un actor și idol al unei generații întregi.

De-a lungul carierei sale Chakraborty a reușit să se filmeze în mai mult de 350 de filme fiind unul din actorii cel mai bine plătiți în India.

Actorul are succes și în plan personal: are trei fii minunați și o fiică foarte frumoasă. Anume despre soarta ei este acest articol.

1. 

Spre deosebire de frații săi, Dishani nu este fiica lor biologică. În  anii 1990 povestea fetei a făcut înconjurul lumii. Jurnaliștii au botezat-o „copilul căruia i-a zâmbit soarta”.

2.

3.

Adevărul este că părinții biologici ai fetiței, identitatea cărora nu a fost stabilită, au aruncat-o pe Dishani la gunoi ca pe un lucru inutil, condamnând-o astfel la moarte.

Există două versiuni ale acestei istorii de viață: unele surse afirmă că actorul însuși a găsit-o la gunoi și a dus-o acasă, alții sunt de părerea că actorul a aflat despre copil câteva zile mai târziu după ce a fost găsită. Dar acest lucru nu este atât de important.

Mithun, împreună cu soția sa, au decis fără nicio ezitare, s-o ia în familia lor.

4. 

5.

6.

Mulți fani ai actorului se întrebau care a fost soarta de mai departe a fetiței.

7.

8.

Dishani a crescut și a devenit, potrivit multor publicații indiene, una dintre cele mai frumoase fete din țară. Ea este iubită de familia sa și este foarte fericită.

9.

10.

Actorul depune eforturi ca Dishani să aibă o carieră strălucitoare la Bollywood devenind un adevărat înger păzitor pentru fetița sa, Dishani Chakraborty.

11.

12.

Apropo, fetița știe de la o vârstă fragedă că nu este fiica lor biologică, dar nu a avut niciodată motive să sufere din această cauză, deoarece a fost iubită și trată ca o adevărată prințesă.

13.

14.

Am rămas emoționați de această istorie de viață, dar Dumneavoastră? Așteptăm cu nerăbdare comentarii.