Cum arată acum femeia care nu-și spală deloc părul cu șampon. Și cum arăta înainte

Femeia nu-și spală deja de mai mult de 4 luni părul cu șampon. Părul său este subțire și ondulat și îngrijirea sa este destul de dificilă, mai ales că după spălarea cu șampon părul său a început să se deterioreze considerabil.

După ce a încercat această metodă neobișnuită, femeia a primit foarte multe complimente de la prietenii săi.

Observați ș Dumneavoastră cum arată părul ei:

A decis să nu folosească deloc șampon, balsam sau alte produse de îngrijire a părului.

Metoda dată a ajutat la regenerarea părului său. Femeia susține că doar după două săptămâni de când a renunțat la produsele sintetice de îngrijire a părului, a observat că acesta s-a regenerat și a căpătat mai mult volum. Ea își spală părul cu o soluție specială: bicarbonat de sodiu și apă pe care o aplică doar la rădăcina părului.

Pe lângă această soluție pe bază de bicarbonat veți avea nevoie de perie cu peri naturali. Se recomandă să vă periați părul începând de la rădăcini spre vârfuri.

Muți consideră că în urma spălării cu șampon părul va deveni uscat și veți simți neapărat nevoia să folosiți un balsam care va înlocui „uleiul” natural produs de scalpul Dumneavoastră, cu unul artificial.

De aceea a apărut această metodă care se numește no-poo și presupune spălarea părului fără șampon care se consideră mai sănătoasă, mai ieftină și va face ca părul să crească mai repede. Există mai mult variante, dar cea mai populară este cea care folosește bicarbonat de sodiu, oțet și apă.

Ce părere aveți despre această metodă? Ați dori s-o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!