Cum arată acum actorii din serialul „Înger sălbatic”, de care nu ne puteam dezlipi ochii în anii 2000

Au trecut mai bine de 20 de ani de când telespectatorii din întreaga lume urmăreau emoționați relația lui Ivo și Milagros și pe Donja Angelica care își căuta nepotul. Acest serial i-a adus faimă Nataliei Oreiro, iar Facundo Arana a reușit să cucerească inimile multor femei.

Vă propunem să aflați cum s-a transformat viața actorilor din acest serial și cum arată astăzi.

1. Natalia Oreiro (Milagros).

Natalia avea doar 21 de ani când s-au început filmările pentru serial. Câțiva ani mai târziu actrița s-a despărțit de primul său soț, actorul Pablo Echarri. Apoi și-a găsit o nouă dragoste, cântărețul de rock Ricardo Mollo, cu care este și acum împreună. Natalia și-a continuat cariera de actriță, scrie cântece și merge în turnee prin întreaga lume.

2. Facundo Arana (Ivo).

Serialul „Îngerul sălbatic” i-a adus faimă mondială lui Facundo Arana, care își continuă cariera. Pe lângă aceasta actorul călătorește mult, se ocupă de caritate și, împreună cu prezentatoarea TV și modelul Maria Susini, crește trei copii: fiica India și gemenii Yako și Moro.

3. Gabriela Sari (Gloria).

Înainte de a primi rolul Gloriei, actrița a participat la mai proiecte care nu au apărut pe ecrane. Acest serial a fost un moment de cotitură pentru cariera sa. Pe lângă faptul că apare deseori pe ecran, mai joacă și în teatru și se dedică muzicii.

4. Victoria Onetto (Lina).

Victoria Onetto, care a jucat rolul Linei, o colegă de a lui Milagros, a reușit să obțină o carieră de succes. În prezent este secretar al Departamentului de Cultură din municipiul argentinian Avellaneda.

5. Segundo Cernadas (Pablo).

Actorul s-a filmat și în alte seriale înainte de „Înger sălbatic”. Dar a devenit celebru datorită serialului „Bésame, tonto”, unde a jucat alături de viitoarea sa soție, actrița peruviană Janella Neira, cu care are un fiu. Dar de care s-a despărțit. Apropo, în Argentina, Cernadas este considerat drept idolul adolescenților.

6. Mariana Arias (Andrea).

Mariana Arias a renunțat, în anul 2005, la cariera de actriță. Are o fiică, Paloma, de la primul său soț. Mariana se filmează în diferite emisiuni, este căsătorită cu economistul Roberto Galvaza și împărtășește activ experiențele sale de viață pe Instagram.

7. Valeria Lorca (Marta).

Este greu de crezut, dar Valeria Lorca, care era adversara lui Millie în serial, este, în viața reală, prietena Nataliei Oreiro, care a fost chiar prezentă la nașterea copilului Valeriei. Femeia are un fiu Lucio de la Oscar Ferringo, cu care are o afacere de familie, Teatrul El Piccolino din Palermo.

8. Marcelo Mazzarello (Rocky).

După succesul din „Îngerului sălbatic”, Marcelo Mazzarello, care a jucat rolul lui Rocky în serial, a avut foarte multe propuneri de colaborare. A lucrat la proiecte precum Casablanca, Escape, You Are My Life și Unic. Actorul continuă să apară la televizor.

9. Pablo Novak (Bobby).

Actorul a avut, până a se filma în acest serial, mai multe roluri de succes. Nu a renunțat la televiziune și continuă să-și încânte fanii cu roluri noi.

10. Veronica Vieira (Wiki).

Veronica Vieira s-a căsătorit cu celebrul cântăreț argentinian Francis Cheney, cu care are două fiice gemene, dar și patru copii din căsătoria sa anterioară. După 14 ani cuplul s-a despărțit. La momentul actual Veronica este într-o relație cu Claudio Sobredo și a revenit la cariera din TV.

11. Brian Caruso (Gamusa).

Îl recunoașteți pe acestă băiețel zâmbitor? Este actorul Brian Caruso, care a jucat în serial rolul lui Gamusa, hoinarul de care avea grijă Milagros. La momentul actual are 32 de ani și continuă se se filmeze în seriale.

Ați vizionat serialul „Înger sălbatic”?