Cum arată 16 make-up artiști celebri cu și fără machiaj

Vedetele care apar pe covorul roșu cu un machiaj impecabil trezesc toată admirația. Cu toate acestea, știm prea puțin despre persoanele care creează această frumusețe. Trebuie să remarcăm faptul că mulți make-up artiști au curajul să apară fără machiaj. Și acest lucru este lăudabil.

1. Gucci Westman.

Gucci Westman este proprietara propriei sale linii de produse cosmetice Westman Atelier. Cândva a ocupat funcții de conducere la Lancôme și Revlon. Westman a machiat-o pe Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jessica Alba etc. A fost make-up artist în filmele „Being John Malkovich”, „Buffalo 66” și „Leaving Without Saying Goodbye”, iar în 2008 a jucat chiar și un cameo.

2. Party Dubroff.

Party Dubroff este una dintre cele mai reprezentative figuri din lumea machiajului modern. A lucrat cu Charlize Theron, Natalie Portman, Naomi Watts. Acum lucrează cu Margot Robbie și Priyanka Chopra și colaborează cu giganți precum Chanel și Dior.

3. Lisa Eldridge.

Lista de clienți a Liseia Eldridge include vedete precum Cara Delevingne, Jennifer Lopez, Keira Knightley, Rihanna, Salma Hayek etc. De asemenea este directorul creativ al Lancôme și a lucrat anterior pentru Chanel și Shiseido.

4. Huda Kattan.

Înainte de a deveni o figură influentă în lumea frumuseții, Huda Kattan a renunțat la slujba de finanțator și și-a creat un blog. Aceasta a fost în 2010. Este fondatoarea propriei mărci, Huda Beauty, care este una dintre mărcile de produse cosmetice cu cea mai rapidă creștere. Printre clienții săi se numără Eva Longoria și Nicole Richie.

5. Joy Adenuga.

Joy Adenuga a primit numeroase premii. Nu este doar un make-up artist de succes, ci și un profesor de arta machiajului. C colaborat cu mai multe companii precum Tom Ford și Bobbi Brown. Astăzi este proprietara mărcii de produse cosmetice By Joy Adenuga.

6. Monica Blunder.

Monica Blunder este un make-up artist renumit din Los Angeles. Amanda Seyfried, Jessica Alba, Emilia Clarke și alte vedete au colaborat cu ea. Lucrările sale au apărut în revistele Vogue, InStyle, Harper’s Bazaar și Marie Claire.

7. Emily Cheng.

Emily Cheng este de origine taiwaneză, născută în Canada și locuiește în Los Angeles din 2016. Este specializată în machiaj natural, care a cucerit-o deja pe actrița Julia Garner și cântăreața Janelle Monet. De asemenea, brandurile Chanel și Prada nu sunt indiferente față de ea.

8. Gohar Avetisyan.

Are 28 de ani și este din Armenia. Cucerește Internetul cu lucrările sale minunate de mai mult timp.

9. Keith Lee.

Gustul impecabil al lui Kate Lee este apreciat de Rooney Mara, Jessica Chastain, Anne Hathaway și Keira Knightley. A lucrat cu Givenchy, Gucci, Dior, Dsquared2 și Calvin Klein. Iar lucrările sale au ajuns pe paginile Vogue, ELLE, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Glamour.

10. Kara Yoshimoto Bua.

Lucrările lui Kara Yoshimoto Bua sunt simple și armonioase. A făcut machiaj pentru Saoirse Ronan, Zoe Kravitz, Emma Watson, Jessica Biel, Marion Cotillard și alte vedete de top. Colaborează cu Shiseido, Bulgari, Guerlain, Dolce & Gabbana, MaxMara, Tiffany.

11. Pat McGrath.

Vogue o numește pe Pat McGrath drept una dintre cele mai influente figuri din industria frumuseții. Iar în 2019 Time a inclus-o pe lista celor mai influenție 100 de oameni din lume. Ea creează machiaj pentru prezentările de modă Prada, Dior, Burberry, Givenchy, Gucci, Louis Vuitton, Versace și deține magazinul PAT MCGRATH LABS.

12. Violett.

Violette, născută în Franța, a realizat multe în cei 37 de ani. Deține funcția de Director de frumusețe la Estée Lauder și este fondatoarea și proprietarul companiei de cosmetice VIOLETTE_FR.

13. Nam Wo.

Fanii operei lui Nam Vo sunt Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Jenner, Chrissy Teigen și alții. Make-up artistul consideră că merită să investim mai întâi în îngrijirea pielii și apoi să ne gândim la machiaj.

14. Tasha Reiko Brown.

La începutul carierei sale Tasha Reiko Brown avea grijă de pensulele male-up artiștilor ca mai apoi să devină un make-up artist de succes. Actrițele Yara Shahidi, Letisha Wright, Logan Browning și alte vedete apelează la serviciile sale.

15. Priscilla Ono.

Priscilla Ono este make-up artistul Rihannei. Cântăreața a observat-o întâmplător – pe platoul video „S&M”, când Priscilla corecta machiajul unuia dintre dansatori.

16. Mary Greenwell.

Mary Greenwell se ocupa de machiajul prințesei Diana și i-a fost și prietenă. A colaborat cu Cate Blanchett, Lily James, Meghan Markle, Jessica Chastain și Uma Thurman. Greenwell colaborează cu Chanel, Estée Lauder și Sisley.