Cum ar trebui să se îmbrace doamnele adulte în zilele toride: 7 piese vestimentare recomandate de stiliști

În zilele toride ne gândim tot mai mult la ținutele pe care le purtăm la serviciu, pentru a merge la cumpărături sau pentru a ieși la o plimbare cu prietenii. Acestea trebuie să fie nu doar comode și ușoare, ci moderne și frumoase.

Dacă vă doriți o schimbare a stilului ori să vă reîmprospătați garderoba, vă invităm să urmăriți această colecție de ținute elegante, perfecte pentru această vară.

1. Pantalonii de in.

Inul este un material ideal pentru sezonul de vară. De aceea mulți designeri ne propun articolele vestimentare din această stofă: cămăși, rochii, tricouri și, bineînțeles, pantaloni. Optați pentru modele drepte și acordați o atenție deosebită culorii maro.

2. Tunică.

Vara este momentul perfect pentru a purta tunici. Soluția perfectă ar fi un model ușor evazat în partea de jos și laconic. Optați pentru nuanțele feminine precum roz pal, azuriu, smarald sau levănțică.

3. Rochie liberă.

Stiliștii ne recomandă să optăm pentru modele până sau chiar sub genunchi. Purtați rochia cu o pălărie din paie sau din stofă și completați-vă ținuta cu o geantă încăpătoare și o pereche de sandale comode.

4. Cămașă fără mâneci.

Această cămașă este foarte practică, poate fi purtată atât la serviciu cât și pentru a ieși în oraș cu prietenii.

5. Bluză cu dungi orizontale.

Aceasta poate avea o croială clasică sau cu decor. Nu uitați: dungile orizontale se potrivesc în special doamnelor înalte și suple.

Combinați această piesă vestimentară cu o pereche de pantaloni largi albi, albaștri sau roșii și completați-vă ținuta cu o pereche de adidași sau de espadrile.

6. Pantaloni scurți.

Cine a spus că femeile adulte trebuie să evite pantalonii scurți? Pentru a-i purta este important să alegeți lungimea potrivită și modele din stofe dense. În această vară designerii le recomandă tuturor doamnelor să aleagă Bermuda.

Combinați pantalonii scurți imprimați cu un top subțire și completați ținuta cu o pereche de pantofi fără toc.

7. Șlapi. 

Îi puteți purta chiar și pentru a vă plimba prin oraș. Stiliștii ne recomandă să optăm pentru modele de piele pe care le putem include în ținutele de fiecare zi. Puteți opta pentru pantaloni albi, un polo întunecat și o geantă de paie.