Cum ar trebui să poarte și să combine cămașa albă doamnele de după 50 de ani

Care este cea mai bună metodă de a combina o cămașă albă pentru a obține un look impecabil?

În acest articol vom împărtăși câteva idei de ținute care au la bază cămăși albe.

O combinație foarte reușită: cămașă albă îmbrăcată asimetric și pantaloni negri cu talie înaltă. Completați acest tandem cu sandale minimaliste cu toc.

1.

O cămașă albă voluminoasă poate fi completată cu blugi drepți. Această combinație este perfectă pentru fiecare zi.

2.

Cămășile-tunică supradimensionate arată perfect cu pantaloni întunecați. Balerinii sunt perfecți pentru această ținută.

3.

4.

5.

6.

7.

Îmbrăcămintea exterioară în culori aprinse arată foarte bine pe un fundal alb. De data aceasta stiliștii au completat cămașa albă cu un palton roșu în carouri cu franjuri lungi, pantaloni negri, botine din piele lăcuită, ochelari de soare negri și o geantă voluminoasă, colorată.

8.

În acest sezon sunt la modă cămășile albe asimetrice. Stiliștii le sfătuiesc doamnelor să le combine cu pantaloni negri, eșarfe contrastante, accesorii voluminoase și pantofi din piele întoarsă.

9.

10.

11.

12.

Această ținută romantică a fost obținută cu ajutorul următoarei combinații: cămașă albă, fusta neagră cloș. Încălțămintea comodă și geanta mică din piele au completat perfect această ținută. 

13.

O altă idee de ținută: pantaloni clasici, cămașa albă, care poate fi completată cu un batic contrastant, clutch din piele și pantofi eleganți din piele întoarsă.

14.

15.

Fiecare femeie, indiferent de stilul ei, are cel puțin o cămașă albă. Este o adevărată salvare care ne scoate mereu din orice situație, fiind o piesă vestimentară care ne permite să experimentăm. În plus cămașa albă nu se va demodea niciodată.