Cum ar trebui să arate o femeie după 50 de ani: imagini stilate și frumoase

Toate femeile își percep diferit vârsta, unele poartă ținute gri și devin „invizibile”, altele continuă să aibă un stil de viață activ și să fie atente la tendințele modei.

O fashionistă matură va ține neapărat cont de tendințe și va combina o pereche de pantaloni din piele cu un „top” tricotat și cizme de piele întoarsă. O eșarfă în carouri va face aspectul interesant și armonios.

Cardiganele călduroase ocupă un loc special în garderoba doamnelor mature. Modelul nostru a optat pentru un cardigan cu o croială alungită care ascunde micile imperfecțiuni ale unei siluetei, alungind-o. 

Combinația de texturi diferite adaugă rafinament și subliniază individualitatea unei femei. O bluză din mătase ori satin se potrivește bine cu un cardigan tricotat.

O jachetă din tweed în carouri este o soluție bună pentru o femeie de 50 de ani. Ar trebui să optați pentru culori deschise, care împrospătează și întineresc aspectul.

Pantalonii din imagine se combină foarte bine cu puloverul alb și geaca de puf. Cizmele din piele și geantă încăpătoare completează perfect ținuta. 

O fustă de lungime midi și un jumper sunt perfecte pentru doamnele de după 50 de ani. Geanta neagră și botinele de aceeași culoare se încadrează perfect în acest look casual elegant.

Nu ar trebui să renunțați la hainele din piele. Purtați pantaloni din piele ecologică în combinație cu un pulover călduros și cizme înalte de piele de căprioară. Completați imaginea cu o pelerină caldă.

O geacă de piele vă va ajuta să obțineți un look tineresc și stilat. Se combină atât cu pantalonii cât și cu rochii sau fuste.

O geacă de piele, un tricou de bază și fustă midi cu imprimeu vă vor ajuta să arătați impecabil. Un trenci, o pereche de adidași comozi și o geantă completează perfect acest ansamblu.