Cum ar trebui să arate femeile energice, care au un stil de viață activ la 50 de ani

Femeile moderne de cincizeci de ani sunt niște doamne tinere, energice, care au un stil activ de viață. De regulă, majoritatea femeilor ajunse la această vârstă și-au descoperit deja stilul lor, iar cele care încă ezită sau vor să facă schimbări în garderoba lor, ar trebui să acorde preferință ținutelor stilate și de calitate.

Exemple de look-uri pentru doamnele stilate și pline de viață.

O ținută simplă și elegantă, potrivită atât pentru birou, cât și pentru timpul liber. Ansamblul include pantaloni  negri, o cămașă albă și un pulover negru cu model floral alb.

2. O ținută modernă. Pantalonii din piele nu vor arăta vulgar, dacă vor avea o croială clasică. Alegeți o bluză liberă, cu imprimeu geometric.

3. O ținută stilată cu blugi drepți, de culoare deschisă, în combinație cu o cămașă albă și un blazer clasic bej vor atrage toate privirile. Centura, purtată peste blazer, adaugă stil imaginii.

4. Rochia elegantă A-line din țesătură ușoară, cu imprimeu geometric este perfectă pentru sezonul următor. Un detaliu interesant al ținutei este centura de piele care accentuează talia. Rochia arată minunat cu tocuri înalte.

5. Rochie A-line de tip cămașă. Modelul este realizat din țesătură neagră cu imprimeu floral. Cureaua de piele  accentuează perfect talia.

6. Această rochie delicată este confecționată din țesătură fină. Deoarece este transparentă, are căptușeală.

7. Ținută elegantă cu fustă plisată. Fusta midi se combină de minune cu acest pulover simplu negru, ale cărui mâneci sunt decorate cu nasturi strălucitori. Cizmele din piele de căprioară completează perfect ținuta.

8. Ținută cu fustă midi. De data aceasta fusta A-line este confecționată din țesătură cu imprimeu geometric. Partea superioară este neutră și simplă. Puteți completa ținuta cu un colier sau pandantiv pe un lanț scurt.

9. Ținută feminină cu fustă dreaptă. Puloverul gri-verde se combină de minune cu această fustă, iar colierul original completează ținuta.

10. Ținută elegantă cu blugi drepți, clasici, un pulover alb cu guler înalt, cu model în relief, completată cu palton în carouri.

11. O ținută simplă, dar foarte elegantă, formată din pantaloni bej, un pulover alb și un trench clasic bej.

12. Ținută cu pantaloni de culoare kaki și pulover verde, palton alb și fular în carouri.