Cum ar trebui să arate din spate o tunsoare scurtă

Atunci când alegem o tunsoare este foarte important să acordăm atenție nu doar imaginii din față sau laterale, dar și celei din spate. Știind cum arată părul din spate, multe doamne și-ar putea schimba tunsoarea sau l-ar ruga pe frizer să taie altfel părul.

Există foarte multe modele de tunsori care arată foarte bine, de aceea nu credem că va fi dificil să alegeți varianta care vi se potrivește.

Multe cliente, atunci când li se adresează întrebarea: „Ce tunsoare doriți?”, pot explica în detalii cum va arăta aceasta în față și în zona tâmplelor, dar despre ceafă spun: „Cum doriți, eu oricum nu văd”.

O tunsoare reușită poate corecta unele trăsături ale feții precum și forma capului.

Înainte de a opta pentru o tunsoare scurtă este bine să găsiți un frizer bun, deoarece tunsorile scurte trădează imediat neîndemânarea meșterului.

Deoarece fiecare persoană are propria sa structură și textură a părului, frizerii trebuie să țină neapărat cont de acestea pentru a obține rezultatul dorit.

Lungimea și forma șuvițelor are rol de modelare a formei capului. Observă, de multe ori pe stradă, doamne care au tunsori lipsite de armonie, care le fac să pară triste și obosite.

Șuvițele în straturi nu trebuie să pară rupte, acestea se for realiza conform unei tehnici speciale. De aceea, pentru a obține tunsoarea dorită, trebuie să ne alegem cu mare atenție frizerul.

Înainte de a merge la frizerie, selectați niște fotografii cu diferite tunsori, mai ales acelea unde se vede ceafa și doar după aceea analizați, împreună cu frizerul, toate variantele, pentru a alege modelul potrivit.

Vă plac tunsorile scurte? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii?