Cum ar fi arătat actorii din „Harry Potter”, dacă ar fi fost selectați exact așa cum au fost descriși de J.K. Rowling

Mulți fani ai cărților despre tânărul vrăjitor nu prea au fost de acord cu modul în care regizorii și directorii de distribuție au selectat actorii pentru rolurile principale pentru filmele despre Școala de Vrăjitorie Hogwarts deoarece aspectul lor nu a coincis întotdeauna cu descrierea lui J.K. Rowling.

Cu ajutorul unei rețele neuronale s-a reușit crearea unor imagini ale personajelor principale ale cărților Harry Potter. Iată cum ar fi arătat aceștia.

1. Gilderoy Lockhart.

Gilderoy Lockhart era un vrăjitor elegant, frumos, cu părul blond ondulat și dinți chiar și strălucitori. Era cunoscut pentru că purta ținute colorate și extravagante.

2. Hermione Granger.

Hermione avea pielea deschisă la culoare, ochi căprui strălucitori, păr lung și castaniu și dinții din față destul de mari.

3. Ron Weasley.

Ron a moștenit trăsăturile tipice ale familiei Weasley: păr roșcat și față pistruiată. Când se emoționa urechile i se înroșeau imediat. Avea ochi albaștri, un nas lung și era descris ca un tânăr înalt și cu brațe și picioare mari.

4. Ginny Weasley.

Ginny a fost descrisă ca o fată extrem de frumoasă, care avea trăsături tipice ale familiei Weasley: un mop de păr roșu aprins și o față pistruită. Ginny avea pielea deschisă, statură foarte mică și ochi căprui strălucitori ca mama ei.

5. Bill Weasley.

Bill era înalt, chipeș și avea părul roșcat ca restul membrilor familiei Weasley. Avea părul lung pe care îl purta într-o coadă de cal.

6. Bellatrix Lestrange.

Era o femeie înaltă, cu părul întunecat, lung, des și strălucitor. Avea gură subțire și ochi cu pleoape grele și gene lungi.

7. Severus Snape.

Severus Snape era un bărbat cu pielea alba, cu nas mare și dinți galbeni zimțați. De obicei purta haine negre, care îl făceau să arate ca un „liliac zburător”. Avea părul negru până la umeri, care îi încadra fața ca niște draperii, buze strâmbe și niște ochi întunecați pătrunzători care arătau ca niște tuneluri.

8. Dolores Umbridge.

Dolores Umbridge era o femeie scundă, îndesată, care semăna cu o broască mare și palidă. Avea o față lată, gură uriașă și gât mic. Ochii săi erau bulbucați, iar în părul castaniu purta adesea o fundă de catifea neagră.

9. Vernon Dursley.

Vernon a fost descris ca un bărbat robust și musculos, cu fața mare. Avea părul întunecat și des, o mustață neagră și groasă, un gât scurt și ochi mici și răi care se îngustau când era furios.

10. Petunia Dursley.

Petunia era o femeie suplă, cu părul blond, cu un gât nefiresc de lung. Avea o față alungită ca de cal, dinți mari și ochi deschiși la culoare.

11. Dudley Dursley.

Dudley avea ochi albaștri și păr blond des.

12. Luna Lovegood.

Luna avea păr blond ciufulit și deschis la culoare, care îi ajungea până la talie, sprâncene foarte deschise și ochi argintii bombați.

13. Neville Longbottom.

Se spune că Neville semăna foarte mult cu mama sa. Era scund, blond și cu fața rotundă.

14. Draco Malfoy.

Draco era un băiat zvelt, cu părul alb și drept, ochi cenușii și reci, o față palidă și trăsături destul de ascuțite.

15. Sirius Black.

Sirius era un bărbat înalt, bine făcut, cu pielea deschisă, frumos, cu părul negru lucios de lungime medie, care uneori părea blond la soare. Avea niște ochi cenușii pătrunzători, iar stilul său putea fi descris drept „ocazional elegant”.

16. Cedric Diggory.

Cedric era un tânăr înalt și extrem de chipeș, cu trăsături frumoase, păr negru și ochi cenușii strălucitori. Era bine construit și puternic.