Cum ar fi arătat aceste 16 personaje din „Harry Potter”, dacă serialul ar fi fost filmat la Hollywood

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume. Acestea aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger. Povestea se desfășoară în cea mai mare parte la Hogwarts, Școala de Magie, Farmece și Vrăjitorii, o școală pentru tinerii vrăjitori și magicieni. Punctul central al poveștii îl reprezintă conflictul dintre Harry și întunecatul vrăjitor Lord Voldemort.

Serialul „Harry Potter” a reușit să cucerească inimile foarte multor persoane din întreaga lume. Actorii britanici au fost aleși cu mare atenție pentru rolurile de muggles și vrăjitori. Se știe că în acest serial au dorit să joace și mulți actori de la Hollywood, dar nu au fost acceptați.

Echipa noastră a încercat să-și imagineze cum ar fi arătat personajele din serial, dacă producătorii ar fi acceptat și vedete de la Hollywood.

1. Harry Potter – Timothy Chalamet.

2. Hermione Granger – Zendaya.

3. Ron Weasley – Skyler Gisondo.

4. Bellatrix Lestrange – Angelina Jolie.

5. Lucius Malfoy – Leonardo DiCaprio.

6. Ginny Weasley – Kristen Stewart.

7. Draco Malfoy – Patrick Schwarzenegger.

8. Sibylla Trelawney – Sandra Bullock.

9. Severus Snape – Keanu Reeves

10. Dolores Umbridge – Nicole Kidman.

11. Goldenweed Lokons – Brad Pitt.

12. Molly Weasley – Jennifer Aniston

13. Albus Dumbledore – George Clooney.

14. Minerva McGonagall – Meryl Streep.

15. Rubeus Hagrid – Tom Hanks.

16. Lord Voldemort – John Travolta.

Ați privit acest serial? Care actor de la Hollywood s-ar fi descurcat poate chiar mai bine decât colegii britanici de pe platou? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!