Cum ar arăta cele 15 actrițe, dacă ar îmbătrâni la fel ca niște femei obișnuite

Nu este un secret faptul că vedetele moderne recurg la diferite proceduri cosmetice deoarece fața este cartea lor de vizită și trebuie să arate întotdeauna impecabil. De multe ori schimbările aspectului devin principalul subiect de bârfă în culise și provoacă discuții aprinse între fani.

Am fost curioși să aflăm cu ar arăta următoarele 15 actrițe celebre, dacă ar îmbătrâni natural, ca niște femei obișnuite.

1. Renee Zellweger, 52 de ani.

2. Sandra Bullock, 57 de ani.

3. Goldie Hawn, 75 de ani.

4. Demi Moore, 58 de ani.

5. Donatella Versace, 66 de ani.

6. Kim Basinger, 67 de ani.

7. Janice Dickinson, 66 de ani.

Procedurile cosmetice sunt deja o normă pentru Hollywood și nu numai. Încercând să-și păstreze tinerețea vedetele recurg la diferite soluții mai mult sau mai puțin invazive. Însă nu toate cedează acestui obicei, alegând să arate cât mai natural și acceptându-se așa cum sunt. În locul goanei după tinerețea veșnică, acestea se mândresc cu anii și cu ridurile lor.

8. Melanie Griffith, 64 de ani.

9. Madona, 63 de ani.

10. Sharon Osbourne, 69 de ani.

11. Meg Ryan, 59 de ani.

12. Pamela Anderson, 54 de ani.

13. Cher, 75 de ani.

14. Sarah Jessica Parker, 56 de ani.

15. Jennifer Aniston, 53 de ani.

Pentru a arăta mereu impecabil încearcă toate metodele posibile. În ultima perioadă s-a accentuat tendința către frumusețea „transformată”. În goana de a corespunde anumitor „standarde” femeile pun tot mai puțin accent pe trăsăturile individuale care le fac speciale și pe frumusețea care le-a fost dăruită de mama natură, optând pentru o frumusețea standard.

Însă, dacă ar îmbătrâni natural, vedetele ar arăta exact ca mătușile, mamele și bunicile noastre, pe care le iubim pentru frumusețea lor.