Cum ar arăta 21 de vedete, dacă la momentul actual ar fi la modă buzele subțiri

Un proverb persan spune: „Buzele femeii sunt cea mai frumoasa poartă către sufletul ei”.

V-ați gândit vreodată cum ar arăta Angelina Jolie, dacă nu ar avea acele buze senzuale?

Se consideră că femeile cu buze mari și voluptoase – fie că sunt naturale sau nu – sunt mai fermecătoare decât cele cu buzele mici și subțiri. Oamenii de știință au descoperit că acest lucru are mai mult de-a face cu simetria decât cu o anumită dimensiune sau formă. Cu toate acestea multe femei preferă să-și mărească buzele cu ajutorul machiajului ori să apeleze la serviciile cosmetologilor.

Am efectuat un experiment și am schimbat forma buzelor unor femei celebre pentru a demonstra că farmecul unei persoane nu depinde doar de detaliile exterioare.

Hailey Baldwin.

Cărnoase, subțiri, mici, mari, de un roz trandafiriu ori de un roșu aprins, buzele dezvăluie cate un pic din personalitatea noastră. Simbol al feminității și al senzualității noastre, buzele constituie unul dintre lucrurile pe care bărbații le admiră la o femeie frumoasă.

Kylie Jenner.

Lindsey Lohan.

Cardi B.

Lana Del Rey.

Selena Gomez.

Angelina Jolie.

Kendall Jenner.

Adriana Lima.

Christina Aguilera.

Emily Ratajkowski.

Pamela Anderson.

Ariana Grande.

Bella Thorne.

Priyanka Chopra.

Gwen Stefani.

Rosie Huntington-Whiteley.

Megan Fox.

Courtney Love.

Renee Zellweger.

Irina Shayk.

Un ruj frumos poate fi pus în valoare doar de niște buze senzuale, iar dorința femeilor de a avea buze cărnoase și atrăgătoare le-a determinat să apeleze la tot felul de trucuri, buzele subțiri rămânând în umbră.

Ce părere aveți despre acest experiment? Ați dori să vă schimbați forma buzelor? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.