Cum ar arăta 20 de vedete cu ochii albaștri sau verzi, dacă ar avea ochii căprui

Toată lumea știe că ochii sunt oglinda sufletului, că privirea transmite gândurile și sentimentele noastre.

Culoarea ochilor unei persoane depinde de caracteristicilor sale genetice. Conform unor date anume ochii reflectă individualitatea noastră. Culoarea ochilor, de regulă, se încadrează în patru grupe mari: castanii (căprui), albaștri, verzi și negri. Dar există și câteva excepții. Știați că aproximativ 79% dintre oamenii din întreaga lume au ochii căprui, 8% -10% au ochii albaștri, 5% au ochi de culoarea alunei și doar 2% dintre au ochii verzi? Dincolo de aceste statistici, cercetătorii au încercat să găsească trăsături de personalitate specifice fiecărei culori a ochilor și au descoperit câteva trăsături comune.

În societatea noastră există un stereotip conform căruia persoanele cu ochi albaștri sunt mai atrăgătoare decât celelalte. Oamenii de știință au efectuat un studiu și au constatat faptul că multe persoane consideră că nu doar ochii albaștri sunt frumoși, dar și cei de alte nuanțe deschise precum verde sau gri.

Vă propunem în continuare câteva fotografii care ne arată cât de mult se va schimba aspectul unor vedete cu ochi albaștri, dacă  li s-ar „vopsi” irisul în maro. Vor fi multe surprize.

1. Ian Somerhalder.

2. Jennifer Aniston.

3. Ed Sheeran.

4. Miley Cyrus.

5. Ilie Wood.

6. Taylor Swift.

7. Brad Pitt.

8. Margot Robbie.

9. Jude Law.

10. Madonna.

11. Bradley Cooper.

Ochii albaștri care au cucerit inimile multor femei!

12. Reese Witherspoon.

13. Benedict Cumberbatch.

14. Amy Adams.

15. Jared Leto.

16. Megan Fox.

17. Leonardo DiCaprio.

18. Sophie Turner.

19. Cillian Murphy.

20. Cameron Diaz.

Ce părere aveți despre aceste schimbări? Vă place culoarea ochilor pe care o aveți sau ați dori să o schimbați? Așteptă cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!