Cum ar arăta 17 celebrități, dacă ar urma standardele moderne de frumusețe

În timp ce canoanele frumuseții se schimbă un lucru rămâne același: noi înșine, care suntem creatorii înfățișării noastre.

Multe vedete aleg imagini naturale și trezesc doar admirație, devenind o sursă de inspirație pentru fanii lor. Cu toate acestea am reușit să aflăm, cu ajutorul inteligenței artificiale, cum ar arăta unele dintre ele, dacă ar urma tendințele modei din industria frumuseții.

1. Kate Middleton pare complet schimbată.

2. Kate Moss.

3. Dev Patel.

4. Kristen Stewart.

5. Ryan Reynolds.

6. Kate Winslet.

7. Beyonce.

Frumusețea este un concept cu mai multe fațete și în continuă schimbare. Este exact ca moda: până mai ieri, de exemplu, erau în top sprâncenele subțiri și machiajul intens, iar astăzi se apreciază mai mult naturalețea. Acest lucru se observă clar la vedetele cinematografiei și muzicii: unele se străduie din toate puterile să pară mult mai tinere și încearcă orice pentru a arăta impecabil, iar altele, dimpotrivă, sunt fidele stilului pe care și l-au descoperit cu mulți ani în urmă și arată foarte bine.

8. Shailene Woodley.

9. Robert Pattinson.

10. Drew Barrymore.

11. Cameron Diaz.

12. Julianne Moore.

13. Jada Pinkett Smith.

14. Liv Tyler.

15. Lucy Liu.

16. Nicole Kidman.

17. Denzel Washington.

Odată cu trecerea timpului standardele de frumusețe s-au schimbat dramatic, dar nu sunt obligatoriu de urmat, deoarece fiecare persoană este frumoasă de la natură. De aceea este destul de încurajator să vezi cum unele celebrități au ales naturalețea și reușesc să arate impecabil.

După părerea Dumneavoastră al cui aspect s-a schimbat semnificativ și cui i se potrivește mai bine frumusețea naturală? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!