Cum ar arăta 15 vedete cu o înfățișare neobișnuită, dacă ar urma toate tendințele modei moderne

Frumusețea este un concept cu mai multe fațete și în continuă schimbare. La fel ca și moda: până mai ieri erau la modă sprâncenele foarte subțiri și machiajul pronunțat, dar astăzi se apreciază mai mult naturalețea. Acest lucru se observă clar și la vedete: unele încearcă din răsputeri să arate mai tinere și să urmeze tendințele modei, în timp ce altele, dimpotrivă, aderă la un anumit stil.

Am încercat să aflăm cum ar arăta unele vedete cu o înfățișare neobișnuită, dacă ar decide să urmeze standardele moderne de frumusețe.

Tilda Swinton.

Este actriță și fotomodel scoțian. La momentul actual este considerată drept una dintre cele mai renumite femei din lume. Este înaltă de statură, suplă, are pielea ca de porțelan și trăsături originale ale feței.

Charlotte Gainsbourg.

Cântăreață și actriță franco-britanică, cunoscută nu numai ca fiica cuplului vedetă Serge Gainsbourg și Jane Birkin, dar este și muza lui Lars von Trier precum și chipul unor mărci precum Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Balenciaga.

Bjork.

Este cântăreață, compozitoare, actriță și producătoare de muzică islandeză. A fost de 13 ori aleasă drept candidată la Premii Grammy, o dată la Premiul Oscar și de două ori la Premiile Globul de Aur.

Helena Bonham Carter.

Actriță britanică renumită pentru rolurile sale din seria „Harry Potter”.

Rooney Mara.

Actriță americană de film, cunoscută pentru rolul lui Lisbeth Salander din filmul „Fata cu un dragon tatuat”, pentru care a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță precum și Premiul Globul de Aur.

Kristen Stewart.

Este actriță americană, devenită celebră în special pentru rolul său din filmul „Twilight”.

Meryl Streep.

Actriță americană, triplu laureată a premiului Oscar, vestită pentru creațiile ei actoricești memorabile în teatru, televiziune și, mai ales, film.

Vanessa Paradis.

Cântăreață, actriță și fotomodel francez.

Mayim Bialik.

Actriță, gazdă de jocuri și autoare americană.

Maisie Williams.

A primit rolul lui Arya Stark la doar 14 ani și, în scurt timp, a devenit cunoscută în întreaga lume datorită acestui serial.

Natalie Dormer.

Este o actriță engleză.

Lily Cole.

Model, autoare, regizoare de film, actriță și antreprenoare britanică.

Irene Jacob.

Actriță franco-elvețiană cunoscută pentru colaborarea sa cu regizorul polonez Krzysztof Kieślowski.

Julianne Nicholson.

Este o actriță americană renumită.

Cate Blanchett.

Actriță și director de teatru din Australia, câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur etc.

Cum credeți, cărei vedete i se potrivește mai bine noua imagine? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!