Cum ar arăta 14 persoane celebre, dacă ar îmbătrâni natural

Datorită cosmetologiei moderne ne putem menține tinerețea mulți ani. Am observat că multe vedete arată grozav indiferent de vârstă, de parcă timpul s-a oprit pentru ele.

Am încercat să ne imaginăm cu ar arăta vedetele de la Hollywood, dacă ar îmbătrâni ca oamenii obișnuiți. Unele dintre ele ar semănă foarte mult cu mamele sau cu bunicile noastre, pe care le adorăm pentru frumusețea lor naturală.

1. Kate Beckinsale.

2. Sandra Bullock.

3. Meg Ryan.

4. Cindy Crawford.

5. Brooke Shields.

6. Pamela Anderson.

7. Reese Witherspoon.

Pentru a arăta mereu impecabil vedetele încearcă toate metodele posibile. În ultima perioadă s-a accentuat tendința către frumusețea „transformată”. În goana de a corespunde anumitor „standarde” femeile pun tot mai puțin accent pe trăsăturile individuale care le fac speciale și pe frumusețea care le-a fost dăruită de mama natură, optând pentru o frumusețe standard.

8. Nicole Kidman.

9. Jennifer Aniston.

10. Charlize Theron.

11. Geena Davis.

12. Gwyneth Paltrow.

13. René Zellweger.

14. Gwen Stefani.

Nu este un secret faptul că vedetele moderne recurg la diferite proceduri cosmetice, sunt deja o normă pentru Hollywood și nu numai, deoarece fața este cartea lor de vizită și trebuie să arate întotdeauna impecabil. Încercând să-și păstreze tinerețea, vedetele recurg la diferite soluții mai mult sau mai puțin invazive. De multe ori schimbările aspectului devin principalul subiect în culise și provoacă polemici între fani.

Însă nu toate vedetele cedează acestui obicei, unele dintre ele aleg să arate cât mai natural, acceptând procesul de îmbătrânire. În locul goanei după tinerețea veșnică, acestea se mândresc cu anii și cu ridurile lor.

Cum arată, după părerea Dumneavoastră, aceste vedete? Preferați frumusețea naturală sau „transformată”? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!