Cum am scăpat, datorită unui dispozitiv ieftin, de 95% de stropi de ulei din bucătărie

Grăsimea ignorată nu este doar o sursa de microbi și o prezenta inestetică. Depusă în cantități mari, aceasta poate chiar să ridice riscuri serioase de incendiu, mai ales din cauza depunerilor din preajma aragazului.

De aceea am decis să vă prezentăm în continuare o soluție ieftină care vă va ajuta să scăpați de petele de grăsime din bucătărie.

Dar, înainte de a utiliza soluția noastră, va trebui să îndepărtați petele de grăsime din bucătărie.

Pentru aceasta puteți utiliza fie soluții de curățare pe care să le pregătiți în condiții casnice fie din comerț. Utilizați o lavetă din bumbac și nu uitați să vă puneți mănușile de cauciuc pentru a vă proteja mâinile. Este destul de anevoios să curățați bucătăria de aceste pete încăpățânate, dar, după ce veți face rost de acest capac, nu va mai trebui să pierdeți atât de mult timp pentru această procedură. Acest capac va fi o adevărată salvare!

Apropo, sunt diferite tipuri: din silicon sau inox, cu mânerul sus sau pe lateral.

Am pus la prăjit niște bucăți mari de carne (carnea era umedă). În timpul prăjirii am observat că toată grăsimea rămâne sub acest capac.

Sunt fericită că am scăpat de picăturile mici și strălucitoare din bucătărie!

Capacul magic se poate spăla în mașina de spălat vase sau manual. Principalul lucru este să nu uiți de el și să-l folosiți cu regularitate. Vă veți simplifica foarte mult viața!

Știați despre un astfel de dispozitiv sau ați reușit chiar să faceți rost de el? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!