Cum alegem ochelarii? 7 rame elegante și stilate!

Ochelarii pentru femeile moderne nu reprezintă doar o necesitate strictă, ci pot fi purtați doar pentru a crea o anumită imagine. Dacă totuși aveți nevoia de a-i purta zilnic, ochelarii devin un element important al stilului, uneori fiind și accentul întregii ținute. Dacă nu știți ce ramă să alegeți, vă prezentăm mai jos sfaturile unei doamne ce poartă ochelari de mult timp:

1. Primul lucru pe care vreau să-l fac este să mărturisesc dragostea față de ochelari! De ani de zile am purtat doar lentile și apoi mi-am cumpărat primii ochelari cu ramă elegantă. Acum nici măcar nu pot spune cât de multe modele sunt în colecția mea, la cât de mare e.

Purtați ochelari? Dacă nu, vă recomand totuși să atrageți atenția al aceștia, indiferent dacă aveți o vedere bună sau nu prea.

2. Ochelarii reprezintă un accesoriu la fel precum cerceii sau o geantă și ar trebui să fiți foarte atente la alegerea lor. Mulți poartă ochelari cu lentile fără dioptrii, ce adaugă un punct culminant în imaginea lor zilnică. Pentru persoanele cu deficiențe de vedere, o opțiune foarte bună ar fi să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii – sunt aproape indispensabili la mare, deoarece la plajă lentilele nu sunt deosebit de potrivite, dar trebuie să vă protejați ochii de soare.

3. Dacă purtați ochelari în fiecare zi, atunci vă recomand cu siguranță să aveți cel puțin câteva perechi în arsenalul dvs: de fiecare zi și ”de sărbătoare”. Ochelarii pot completa foarte bine imaginea și vă pot face mai elegantă.

4. Vă asigur că ochelarii se potrivesc absolut tuturor! Dacă sunteți ferm convins de contrariul, atunci pur și simplu nu ați găsit încă forma ramei potrivite. Numaidecât măsurați ochelarii, chiar dacă credeți vizual că nu vi se potrivesc. Experimentați cu diferite forme, materiale și culori. Bineînțeles, faceți o fotografie, dați-vă ceva timp și gândiți-vă, evaluați sobru, dacă vi se potrivesc ochelarii selectați. Nu faceți achiziții spontane, totuși nu este cel mai ieftin accesoriu. Abordați subiectul alegerii în mod rezonabil.

5. Cineva crede că ochelarii ”îmbătrânesc”. Într-adevăr, puteți căpăta un astfel de efect doar în cazul în care ați ales un model de ramă greșit și învechit. Deci, veți adăuga imediat 10 ani sau chiar 20 – un exemplu al propriei mele ”îmbătrâniri” îl puteți vedea mai jos:

6. Modelul corect de ochelari vă va face, dimpotrivă, mai tânără și mai atractivă!

7.

Ce formă a ramei vi se potrivește mai mult? Pe care o considerați clasică?

Așteptăm comentariile cu drag.