Cum a decis Kate Winslet să nu-și piardă timpul făcându-și griji pentru silueta și aspectul său

Kate Winslet este o actriță foarte talentată, dar care a avut parte, de-a lungul carierei, mai multe bârfe despre aspectul său.

Am aflat din ce cauză Kate Winslet a încetat să-și mai facă griji pentru aspectul său și a început să se bucure de viață. Decizia sa le-a inspirat pe multe femei din întreaga lume să ignore opiniile celorlalți și să aibă mai multă încredere în ele.

În 1997, după lansarea filmului „Titanic”, Kate a devenit celebră. Într-un interviu ea a recunoscut că nu era pregătită pentru întâlnirile cu paparazzi care o fotografiau în magazine și supermarketuri.

Iar tabloidele făceau glume răutăcioase pe seama ei. Actrița în vârstă de 21 de ani suporta cu greu criticile la adresa siluetei ei. Acum, privind în urmă, Winslet consideră că brutalitatea reporterilor este chiar ridicolă. Deși cuvintele lor o răneau, actrița nu avea de gând să facă schimbări.

A încetat să-și mai facă griji despre ce cred oamenii despre silueta ei în 2000, când a născut primul copil. Actrița a povestit că a încercat să-i insufle fiicei sale dragostea pentru corp.

În 2003 a izbucnit un scandal: Kate a pozat pe coperta revistei GQ. Mai târziu s-a dovedit că editorii i-au schimbat foarte mult silueta. Actrița a spus că nu a aprobat fotografiile și, în general, nu vrea să arate ca pe copertă deoarece nu are nevoie de așa ceva. Fanii o adoră pe Kate pentru ceea ce este. Acest lucru a fost confirmat de juriul revistei People din 2005, care a inclus-o pe actriță în lista celor mai frumoși oameni.

În 2007 Winslet a câștigat procesul împotriva revistei „Grazia”, care o calomniase. În 2009 actrița a câștigat un alt proces împotriva unui tabloid care a susținut că a mințit cu privire la antrenamentele sale și că își minte fanii.

În același an Kate a primit premiul Oscar.

Pe măsură ce popularitatea ei a crescut, Kate a devenit chipul mărcilor. În 2015 a semnat cu un gigant din industria cosmeticelor, dar și acolo a reușit să-și pună propriile condiții: femeia le-a interzis să-i retușeze fotografiile.

În 2022, pe canalul L’Oréal a apărut un videoclip în care Kate predă lecții de respect de sine și se demachiază în același timp.

În 2015 actrița și-a postat fotografia neretușată pe rețelele de socializare. „Știu că am riduri, dar vreau să vă uitați mai adânc și să vedeți cum arăt în realitate. Vreau să mă acceptați mai întâi pe mine și apoi să vă acceptați pe voi înșivă”, a scris actrița sub fotografie.

În 2016, în timp ce primea unul dintre premii, Kate a dedicat un discurs tuturor tinerelor care se îndoiesc de ele însele. Și-a amintit de anii ei de școală și de profesorul care i-a prezis că va juca doar roluri amuzante.

Actrița nici acum nu se abate de la principiile sale. În 2021 a fost lansat un serial cu ea în rolul principal. În acest seriale care se numește „Meir din Easttown” a fost o scenă mai picantă. După filmări regizorul i-a spus actriței că îi vor retușa abdomenul, dar Kate le-a interzis.

Nu a aprobat nici fotografia de promovare a serialului, deoarece fața ei era prea retușată. „Le-am spus: „Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor. Vă rog să mi le întoarceți pe toate”.

Vedeta consideră că „Fericirea nu constă în chipul și în corpul tău perfect, ea vine din interior.”