Cum ​​să combinați și să purtați fustele pentru a arăta impecabil

Doamnele de după 50 de ani pot purta aproape orice model de fustă, cu excepția celor foarte scurte. Alegerea modelului nu depinde de vârstă, ci de silueta Dumneavoastră. Cele mai versatile modele sunt fustele drepte sau în formă de trapez.

Pentru ținutele de fiecare zi vă recomandăm să alegeți modele simple, iar fustele sofisticate, cu volane, pot fi lăsate pentru anumite ocazii.

1.

2.

3.

Câteva exemple de ținute moderne.

Minimalismul este o alegere excelentă pentru ținutele de fiecare zi. O fustă dreaptă și un pulover vor crea un ansamblu minunat. Adăugați câteva bijuterii originale și veți arăta minunat.

4.

5.

6.

Pentru un look modern încercați să combinați două tipuri de carouri într-o singură ținută. O fustă dreaptă gri și albastru în carouri va arăta bine cu un tricou alb cu imprimeu și cu palton în carouri.

7.

Dacă alegeți o fustă cu imprimeu mare și contrastant, optați pentru un top simplu uni. O fustă alb-negru cu buline mari se va combina foarte bine cu o helancă neagră. Geanta poate deveni accentul ținutei.

8.

9.

O fustă de dantelă bej se va combina de minune cu un pulover tricotat gri și cu o pereche de cizme înalte.

10.

11.

12.

Un pulover supradimensionat arată bine în combinație cu o fustă delicată.

13.

14.

Includeți în garderobă fuste A-line de piele. Fusta maro arată foarte bine cu helanca neagră și cu bluza cu imprimeu.

15.

16.

17.

Fustele plisate pot fi incluse în ținutele de fiecare zi cât și în cele de seară. Puloverul galben se combină de minune cu acest model de fustă.

18.

O fustă vaporoasă se va combina de minune cu o cămașă din denim. Acest contrast de texturi este foarte interesant.

19.

20.

Combinația de fustă cu sacou este un clasică. Puteți purta aproape orice model de fustă cu jachetă, inclusiv cele plisate, care vor fi la modă și în această primăvară. Optați pentru sacouri drepte, iar pentru a sublinia talia folosiți o centură.

21.

Includeți în garderobă și modele neobișnuite de fuste. O astfel de fustă din denim este stilată și originală. Este mai bine să alegeți un top neutru pentru un astfel de model, acesta poate fi o cămașă albă clasică.

22.

23.

Ansamblurile monocrome sunt o alegere excelentă pentru doamnele stilate. Fusta de satin se va combina bine cu un pulover tricotat, un palton de lână și o pereche de cizme de piele.

24.

25.

O fustă lungă cloș vă va scoate, cu siguranță, din anonimat. Combinați fustele de culori aprinse cu o cămașă albă clasică.

26.