Culorile perfecte pentru ținutele doamnelor de peste 45 de ani!

Toate femeile vor să arate perfect, fie pentru sine sau partenerii lor, sau de ce nu chiar și pentru restul lumii. Din păcate, nu toate femeile s-au născut cu viziunile unui designer, de aceea, deseori apelează la un specialist pentru a le ajuta să-și aleagă o ținută perfectă. Ei bine, acum nu va mai fi nevoie să faceți acest lucru, dacă veți învăța despre culorile ideale în materie de ținute moderne, anume pentru doamnele de peste 45 de ani. Astăzi vă prezentăm cele mai potrivite culori pentru ținute elegante, frumoase și actuale.

1. Culoarea albă 

Este o culoare grozavă, pentru femeile moderne, ce au trecut pragul de 45 de ani. Albul este culoarea de bază în orice anotimp. Culoarea albă poate arăta fantastic pe cămăși, rochii, sacouri sau pantaloni. Adăugând niște accesorii contrastante, veți obține un aspect plin de farmec. Rezultatul: o atenție sporită din partea tuturor.

1.1

1.2 

1.3 

1.4 

1.5 

1.6 

2. Nuanțele pastelate

Culorile fine, a nuanțelor pastelate, mereu vă vor întineri. Dacă mai adăugați și câteva accesorii, să știți că mai mult nimic nu vă trebuie pentru un ansamblu ideal. Îi veți cuceri pe toți.

2.1 

2.2 

2.3 

2.4 

2.5 

2.6 

2.7 

2.8 

3. Culoarea roșie

Nuanțele intense sunt necesare pentru doamnele cu vârsta peste 40 de ani. Alegeți nuanța Dvs preferată din gama de culoare roșie, care va fi prezentă în imaginea dvs. Aceasta de parcă vă va face să înfloriți.

3.1 

3.2 

3.3 

4. Culoarea ultramarin

Renunțați la negru! Înlocuiți culoarea neagră cu nuanțele luxoase al albastrului. Culorile din gama ultramarin în duet cu bej, sunt potrivite atât brunetelor, cât și blondelor.

Nu este neapărat să fii pasionată de modă ca să fii vedeta serii. Trebuie doar să știi unele secrete.

Ce culori purtați Dvs? Veți adăuga ceva nou în ținute? Așteptăm cu drag comentariile.