Culorile în vestimentație, ce bucura orice doamnă!

Sunteți curioase să aflați care sunt culorile în vestimentație ce întineresc? Fiecare femeie are propriul său tip de culoare (iarnă, primăvară, vară, toamnă) și aceeași nuanță pentru fiecare tip de culoare poate arăta complet diferit pe diverse persoane. Vă îndemnăm să faceți cunoștință cu paleta de culori ce are efecte de întinerire.

Nuanțele anti-îmbătrânire – care sunt ele?

1. Nuanțele calde și reci ale culorii verzi.

2. Nuanțele de galben pal și cele portocalii.

3. Nuanțele calde și reci de roz.

4. Nuanțele de albastru, albastru deschis și pal.

5. Culorile pale de turcoaz.

6. Nuanțele liliacului.

7. Nuanțele calde și reci de bej – Culoarea universală bej vă poate face cu mult mai în vârstă, dacă alegeți nuanța necorespunzătoare. Prin urmare, atunci când alegeți o nuanță anti-îmbătrânire, există mulți factori, care trebuie de luat în considerare.

Însă, nu vă grăbiți să vă schimbați garderoba, fără a vă informa, despre factorii principali ale nuanțelor anti-îmbătrânire. Încercați să alegeți propria culoare. De exemplu, o culoare albastră intensă, este mult mai potrivită pentru fetele smolite și cu părul închis. Pe când, aceeași culoare va face o blondă să pară mai palidă, mai ales fără un machiaj luminos. Din fericire, există un număr uriaș de nuanțe de albastru – de la cea deschisă până la albăstriu-negru. Cu siguranță, în acest interval de culori, există o nuanță care vi se potrivește perfect.

Desigur, nimic nu vă va face mai tânără și frumoasă ca atitudinea dvs pozitivă! Să fiți frumoase și elegante mereu!

Care este culoarea dvs preferată? Veți schimba sau adăuga ceva culori noi în garderoba dvs? Așteptăm cu drag comentariile.