Cine nu-și dorește noroc, bucurie și prosperitate în anul 2019? Aceste culori vă ajută să le obțineți!

În fiecare an, la modă este o anumită culoare, care poate afecta o persoană într-un mod pozitiv sau negativ. Conform calendarului chinezesc anul 2019 este anul Porcului de Pământ.

Cu cât mai devreme începeți să vă pregătiți ținuta pentru petrecerea dintre ani, cu atât sărbătoarea va trece mai interesant. Femeile trebuie să aleagă o ținută care le-ar accentua silueta și le-ar ascunde defectele. Este important să alegeți modelul, dar și culoarea corectă a ținutei dvs.

Acest lucru va aduce noroc și prosperitate în viața dvs.

Culorile norocoase ale anului 2019

Anul 2019, conform calendarului chinezesc este anul Porcului de Pământ. Culoarea galbenă și alte culori ale pământului, care au fost actuale în 2018, cu siguranță vor domina și anul 2019. Aceste culori, care atrag norocul și banii rămân neschimbate.

Trebuie să țineți cont de unele nuanțe, atunci când vreți să alegeți ținuta în care veți petrece Revelionul.

Sunt recomandate culorile aurii, verde, galben și maro. Aceste culori vă vor ajuta să fiți mai echilibrați și să aveți o viață armonioasă. Este un an al prosperității și din punct de vedere financiar va fi un an bogat și norocos. Limitați-vă la nu mai mult de 3 culori menționate într-o singură ținută.

Nu este necesar să vă îmbrăcați din cap până în picioare în aceeași culoare. Este suficient să combinați ținutele cu accesorii, care vor scoate în evidență outifit-ul dvs.

Articole vestimentare pentru bărbați

Vă rugăm să rețineți că Porcul iubește simplitatea. În 2019, nu este nevoie să purtați smoking și papion. Îmbrăcămintea nu ar trebui să fie pretențioasă și nici prea extravagantă. Dacă participați la o seară festivă, optați pentru un stil − elegant chic. Alegeți culorile sus menționate.

Culori alternative. Accesorii

Dacă nu vă puteți imagina viața fără culori aprinse care atrag atenția celor din jur, nu renunțați la această plăcere. Un sfat ar fi să nu alegeți cele mai țipătoare nuanțe.

În 2019, trebuie să uitați de accesoriile simple. Optați pentru accesorii de bună calitate, realizate din materiale naturale. Cele mai potrivite vor fi bijuteriile din aur galben, cu pietre semiprețioase și prețioase de culoare galbenă, verde sau crem.

Începeți să căutați ținuta pentru petrecerea dintre ani începând chiar de azi. Optați pentru un stil simplu, dar elegant. Dacă veți respecta aceste reguli simple, fiți siguri că anul 2019 vă va întâlni doar cu energie pozitivă.

error: Content is protected !!