Culori nobile care adaugă stil și eleganță ținutelor noastre

Culorile joacă un rol foarte important în stilul unei persoane.

Cea mai bună alegere sunt culorile deschise și pastelate, care creează un efect de prospețime și eleganță.

Să vedem împreună care sunt cele mai elegante culori, pe care merită să le includem în garderoba noastră.

Culoarea albă.

Aceasta arată minunat și poate fi considerată, pe bună dreptate, drept cea mai scumpă culoare din garderoba noastră și, pe lângă aceasta, poate fi combinată cu aproape toate culorile.

Culoarea neagră.

Această culoare este considerată nobilă, fiind un indicator al puterii și prestigiului. Dar trebuie să știți cum să o combinați cu alte nuanțe, pentru a obține niște ținute elegante și originale.

Auriu. 

Nuanța aurie se combină bine cu mai multe culori. Adăugați unu sau două detalii aurii pentru a obține un aspect elegant.

Culoarea roșie.

Este o culoare nobilă, care denotă putere și energie. Roșu face parte din categoria culorilor primare. Nuanțele de roșu pot fi asortate corect cu alb, negru, verde, portocaliu sau violet.

Nu se recomandă să asortați nuanțele de roșu cu galben sau albastru. Mici excepții pot fi făcute în cazul nuanțelor de galben spre portocaliu sau de albastru spre violet.

Culoarea gri. 

Nuanțele de gri deschis sunt elegante și se potrivesc aproape tuturor. Acestea arată perfect în combinație cu alb, negru, maro sau albastru.

Culoarea purpurie.

Această culoare este preferata multor vedete. Este foarte important să nu exagerați și să alegeți nuanțele care vi se potrivesc.

Vă plac aceste culori? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!