Culori la modă în 2021, pentru garderoba de primăvară-vară!

Pe măsură ce Pantone Color Institute transmite, noua paletă de culori la modă este o reflectare a unei grădini de primăvară și a luminii. Acest lucru este adevărat, deoarece în 2021 o mulțime de culori intense și frumoase vor fi la mare căutare de cele mai entuziaste fashioniste.

1.

Probabil ați auzit că culoarea principală a acestui an este galbenul. De asemenea, în tendință vor fi toate nuanțele de albastru, verde, portocaliu, roșu și chiar roz, care nu a fost într-o astfel de paletă deja de mult timp.

2.

3.

4.

5.

Dar ca întotdeauna, pe fundalul acestor culori strălucitoare, intense și saturate, există și o paletă de bază, a cărei culoare principală este gri rece.

6.

Dar asta nu înseamnă că toate celelalte articole vestimentare, de alte culori, ar trebui aruncate. Din anumite motive, când ne referim la modă, mulți oameni le percep agresiv, ca și cum ar fi un apel pentru a scăpa de toate celelalte lucruri, deoarece nu sunt pe lista acestor tendințe.

Dacă garderoba dvs a fost deja alcătuită în anumite culori, atunci cel mai simplu e să vă diluați garderoba și ca să fiți în tendință – adăugați câteva detalii și accesorii în nuanțe intense. De exemplu, puteți adăuga în ansamblu o vestă de o culoare vie. În primul rând, vestele sunt în tendințe acum și în al doilea rând, o culoare mai expresivă vă va ajuta să adăugați șic garderobei.

7.

De asemenea, vă puteți gândi la îmbrăcămintea exterioară de o culoare mai intensă, dacă, desigur, aveți deja alte opțiuni, în culorile dvs de bază. Poate fi un palton sau o jachetă de primăvară. În ciuda faptului că aceasta va fi articolul cu accent, vă va fi ușor să-l combinați cu multe lucruri ale garderobei de bază în nuanțe neutre (în cazul în care este deja formată).

8.

În general, dacă doriți, puteți adăuga în garderoba dvs orice articol de culoare intensă, din paleta de culori la modă – cea care vă este mai aproape de caracter și stil de viață. Primăvara orice femeie are o mare dorință de a se bucura de o stare de spirit superbă și poftă de experimente vestimentare, mai ales cu culori vii.

9.

Sau poate că nu sunteți gata pentru experimente vestimentare în culori intense? Atunci puteți începe cel puțin cu accesoriile: ochelari, geantă, pantofi, sandale, etc.

10.

Primăvara este momentul perfect pentru articole vestimentare în culori expresive. Când să le mai purtăm dacă nu primăvara și vara?

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!