Culori de haine care vă vor întineri cu 10 ani

Doamnele de după 40 de ani ar trebui să includă în garderobă nuanțe mai deschise. Acestea le vor ajuta să aibă un aspect proaspăt și tineresc. Iată care sunt culorile perfecte pentru această vârstă minunată.

Nuanțe crem.

Aceste nuanțe ne reîmprospătează perfect imaginea, adăugând eleganță și feminitate. În plus, nuanțele bej deschis se combină foarte bine cu alte culori.

1.

2.

3.

Nuanțe pastelate.

O altă opțiune care ne va întineri cu 10 ani. Toate nuanțele pastelate se pot combina între ele.

4.

5.

6.

Fildeș.

Această culoare elegantă scoate în evidență statutul și gustul rafinat al unei femei.

7.

8.

Grafit.

Această nuanță de gri este perfectă pentru doamnele mature, deoarece ne ajută să obținem o imagine delicată și rafinată.

9.

10.

11.

Nuanțe temperate.

Aceste nuanțe îi vor conferi imaginii noastre rafinament și bun gust. Alegeți culori care vi se potrivesc și nu vă temeți de combinațiile îndrăznețe.

12.

13.

14. Culorile suculente vă vor ajuta să vă reîmprospătați cu succes ținutele, dar ar fi bine să le folosiți cu moderație. Nu uitați de nuanțele deschise în zona feței.

Ținute monocrome.

Acesta este cel mai simplu mod de a amesteca culorile într-o singură ținută.

15.

Minimalismul este un semn de maturitate. Șicul și frumusețea acestui stil pot fi valorificate din plin doar de o femeie matură.

16.

17.

Stilul vestimentar al doamnelor de după 40 de ani este, cu siguranță, diferit de cel al tinerelor fashioniste. Indiferent de stilul ales, doamnele de după 40 de ani pot alege nuanțe deschise și proaspete, care au efect de întinerire. Hainele bej, de culoarea nisipului, a lămâii deschise, albastru pal și alb pot deveni preferatele Dumneavoastră.