Culoarea taupe – principalul trend al anului 2018. Este o culoare atât de calmă, dar totodată atât de diversă…

În ultimii câțiva ani erau la modă diverse nuanțe de bordo. Dar în 2018 stridența și sobrietatea sunt înlocuite de eleganță și rafinament.

Principalul trend în moda anului viitor va fi culoarea taupe. Până nu demult acesta reprezenta nuanța ideală pentru machiajul sprâncenelor la blonde, iar de acum de culoarea taupe s-au îndrăgostit designerii de interior și cei vestimentari.

Culoarea taupe într-adevăr este foarte interesantă, iar redacția noastră vă va explica și vă va arăta prin ce anume ea a reușit să cucerească inimile celebrilor designeri. Nici nu vă imaginați cât de variat poate arăta această culoare!

Culoarea taupe

Din franceză “taupe” înseamnă “cârtiță”, animal ce are blănița de o nuanță gingașă gri-maro. Culoarea taupe are o gamă variată de nuanțe, fapt ce vă permite să creați ținute monocrome foarte interesante. Taupe este foarte fină și elegantă, fiind și o alegere perfectă în designul interior.

Utilizarea culorii taupe

1. Machiaj

Nuanțele culorii taupe sunt utilizate de mult timp în machiaj, fiind o alegere ideală pentru viața de zi cu zi. Fiind folosit ca fard pentru ochi el îi conferă privirii un aspect profund. Totodată taupe este o culoare foarte populară pentru manichiură.

2. Design interior

Nuanțele de taupe folosite în interior creează o atmosferă plăcută și relaxantă pentru ochi. Și în această sferă taupe s-a dovedit a fi o culoare universală, putând fi folosită atât pentru decorul pereților și al tavanului, cât și pentru perdele, covoare sau chiar mobilă.

3. Îmbrăcăminte

Culoarea bej demult este considerată cea mai elegantă pentru vestimentație. Dar taupe deschide o gamă și mai largă de ținute elegante și pline de feminitate. Încălțăminte, poșetă, fustă, bluză – orice accesoriu și element vestimentar arată foarte nobil în această culoare. În aceeași ținută pot fi combinate diverse nuanțe de taupe sau se pot include elemente de alte culori, inclusiv cele clasice.

Sfatul redacției

E de-a dreptul uimitor să vezi cum această culoare aparent modestă creează o imagine înnobilată. În industria modei ea a fost recunoscută deja drept culoare de bază, căci poate fi combinată cu practic orice alte culori.

Dacă nu ați făcut-o deja, vă îndemnăm să includeți această culoare în viața de zi cu zi și să împărtășiți această experiență și prietenilor dvs.!