Culoarea preferată a hainelor tale poate comunica multe lucruri despre tine. Ești de acord?

Psihanalistul și co-autorul lui Sigmund Freud, Carl Jung, spunea: „Culoarea este limba maternă a subconștientului “.

Prima alegere pe care o veți face va fi anume culoarea în care vă veți simți comod, aceasta fiind culoarea personalității Dumneavoastră. Culoarea preferată vă permite să vă simțiți fericiți.

Culoarea personalității Dumnevoastră vă poate influența emoțiile, acțiunile și reacțiile față de oameni, lucruri și idei, este un instrument care vă ajută să înțelegeți comportamentul și trăsăturile de caracter, punctele forte și punctele slabe, precum și starea Dumneavoastră psihică, emoțională, fizică și spirituală.

1. Negru.

„Femeile care poartă negru au vieți coloare.” Neiman Marcus.

Negrul este culoarea autorității, seriozității, inteligenței și puterii. Este o culoare clasică, elegantă și atemporală. În această culoare veți arăta mereu suplă și foarte chic.

playzoa

Persoanele care preferă să poarte negru sunt ambițioase, artistice și sensibile. Sunt introverți emoționali.

2. Alb.

„Albul este o culoare eterică. Reprezintă puritatea care face lucrurile sublime. Albul include întreaga paletă de culori…” – Jonathan Milne.

Albul nu este lipsă de culoare. Este o culoare strălucitoare care reprezintă viața. Medicii și asistentele medicale poartă alb: culoarea curățeniei, miresele poartă alb, ceea ce simbolizează inocența și puritatea.

femingal

Sfinții sunt îmbrăcați în alb. Persoanele care preferă să poarte alb sunt foarte organizate. Aceasta este și culoarea optimismului.

3. Roșu.

„Îmi place culoarea roșie pentru că reprezintă focu. Iar eu mă văd mereu în foc”. Arnold Schwarzenegger.

Este cea mai saturată culoare din punct de vedere emoțional, culoarea roșie stimulează ritmul cardiac și respirația. Este culoarea dragostei, a pasiunii și a puterii. În Europa de Est culoarea roșie înseamnă frumusețe, iar în India miresele poartă roșu deoarece se consideră că le aduce noroc.

weddingmagazine

Culoarea roșie simbolizează energie, mișcare și entuziasm. Psihologii de la Universitatea din Rochester au descoperit că bărbații observă imediat femeile îmbrăcate în roșu.

4. Albastru.

„Albastrul este culoarea cea mai apropiată de adevăr.” Steven Tyler.

Culoarea cerului și a oceanului, albastru este cea mai populară culoare. Este o culoare foarte calmă.

fashionstylemag

Consilierii de imagine recomandă să purtați haine de culoare albastră pentru a merge la interviuri, deoarece simbolizează loialitate și încrederea în sine. De aceea și există foarte multe costume de afaceri și uniforme de lucru de culoare albastră. Această culoare este aleasă, de obicei, de către persoanele simpatice, politicoase și timide.

5. Galben.

„Galbenul mă trezește dimineața. Galbenul mă întâmpină când merg pe bicicletă. Galbenul m-a învățat ce înseamnă sacrificiul. Galbenul mă face să sufăr. Galbenul este motivul pentru care mă aflu aici.” Lance Armstrong.

Culoarea galbenă însorită atrage atenția tuturor. Persoanelor care iubesc galbenul le place să-i învețe pe alții și să le împărtășească propriile cunoștințe. Sunt niște oameni fericiți.

Experții consideră că nuanțele de galben sunt preferatele persoanelor active, creative și visătoare care sunt gata să exploreze și să câștige.

6. Verde.

„Verde închis este culoarea mea preferată, este culoarea naturii, culoarea banilor și culoarea mușchiului de pământ!”. Leonardo Di Caprio.

Culoarea verde simbolizează fertilitatea și tinerețea. Aceasta este o culoare vindecătoare. Cei care preferă verdele au o viață socială activă, sunt stabili din punct de vedere financiar și iubesc foarte mult banii.

lulus

Aceste persoane vor să se simtă sigure atât în ​​ceea ce ține de finanțe, cât și în relații, este foarte importantă părerea altora despre ele, de aceea preferă să fie considerate drept persoane importante în cercurile lor sociale.

7. Mov.

„Toate culorile sunt niște simple culori, dar culoarea mov pare să aibă suflet. Mov nu este doar substantiv sau adjectiv, mai este și verb: când vă uitați la această culoare, ea se uită la Dumnevoastră”. Unic Svein.

Culoarea puterii regale, mov, simbolizează lux, bogăție și eleganță. Se știe că regina Cleopatra era obsedată de mov. Este o culoare foarte feminină și romantică.

aecx

Movul poate părea uneori artificial. Leonardo da Vinci considera că puterea meditației crește de zece ori dacă ne vom afla într-o încăpere cu lumină mov. Conform teoriei culorilor, movuldezvoltă imaginația.

Oamenii care poartă mov sunt emoționali și sensibili, sunt visători, pasionali și iubesc misticismul.

8. Oranj.

„Culoarea oranj este cea mai fericită culoare.” Frank Sinatra.

Creează o atmosferă de distracție. Este o culoare foarte caldă, cel mai bun stimulent emoțional, ajută în caz de depresie precum și la eliminarea inhibării.

pinterest

Simbolizează echilibru, căldură, entuziasm, vibrație, strălucire și dorință de atenție. Prin urmare persoanele care iubesc culoarea oranj sunt optimiste, energice, vesele și dornice de schimbare, sunt independente și sociabile.

9. Maro.

„Maro este culoarea bărbăției”. Cassandra Claire.

Aceasta este culoarea pământului. Persoanele care iubesc culoarea maro sunt prieteni buni și parteneri de încredere, își doresc să aibă o viață stabilă. Îi respectă pe cei mai în vârstă și sunt puțin cam conservativi.

mydresstip

Preferă să lase lucrurile așa cum sunt, sunt persoane simple cu care este ușor de comunicat.

10. Roz.

„Rozul nu este doar culoare, este atitudine!”. Miley Cyrus.

Rozul este culoarea romantismului, exprimă inocență și bunătate. Se consideră o culoare feminină, dar bărbații care poartă roz sunt foarte încrezuți în masculinitatea lor.

theidleman

Persoanele care iubesc roz sunt romantice, optimiste, apreciază foarte mult bunătatea și confortul.

Dumneavoastră ce culoare preferați?