Suntem ceea ce îmbrăcăm! Culoarea preferată a hainelor dezvăluie caracterul unei persoane

Nu este un secret că alegem culorile hainelor în conformitate cu caracterul, preferințele și starea noastră de spirit. Chiar dacă consilierii de imagine ne sfătuiesc să optăm pentru culori luminoase, iubitorii de culoare neagră nu vor renunța la culoarea preferată pentru nimic în lume.

În același timp, culorile preferate ale hainelor definesc nu doar trăsăturile primare ale caracterului, dar și cele secundare. Dispoziția pe care o avem ne dictează ce haine să îmbrăcăm pentru a ne simți confortabil.

Ce mesaj transmit culorile:

Culoarea preferată a hainelor spune multe despre o persoană. Deci, persoanele care preferă tonuri gri, maronii și culorile stinse, sunt introvertite, nu vor să fie în centrul atenției. Și, dimpotrivă, persoanele care preferă culorile deschise, țipătoare, în subconștientul său, caută să atragă atenția asupra propriei persoane.

Însemnătatea cromatică:

– tonuri albastre și azurii − calm, răceală, detașare;

– roșu, portocaliu, teracota − fervoare, pasiune, dorința de a avea o viață îndestulată;

– verde − siguranța, capacitatea de adaptare la orice circumstanțe;

– gri − incertitudine, incapacitatea de a experimenta emoții puternice;

– roz, liliac, purpuriu − infantilism, visare, dorința de a „merge mai departe”;

– maro − stabilitate, atitudine calmă față de tot, încredere în sine;

– galben − optimism, dinamism, creativitate;

– alb – puritate, inocență;

– negru − provocare, independență.

Suntem ceea ce îmbrăcăm!

Nu întotdeauna culoarea preferată a hainelor definește caracterul adevărat al unei persoane.

Cu toate acestea, această dorință este subconștientă. Dacă o persoană încearcă în mod conștient să-și demonstreze intențiile sau caracterul, se poate îmbrăca diferit decât de obicei și poate face impresia potrivită.

1. Cei care iubesc haine de culoare roșie sunt de obicei pasionali, aventurieri, luminoși, uneori sunt agresivi. O femeie, ce poartă o rochie roșie sau lenjerie roșie, este atrăgătoare și asta vorbește despre dorința ei de a cunoaște persoane noi.

2. Persoanele ce preferă culoarea albastră sunt calme, înțelepte. Pentru a crea o impresie bună la un interviu, este cel mai bine e să optezi pentru un costum elegant, albastru.

3. Culoarea neagră vorbește despre dorința unei persoane de a-și demonstra independența. Chiar dacă nu vă place această culoare, ea transmite un mesaj clar celor din jur: „Nu sunt o persoană accesibilă!”

Indiferent de culorile pe care alegeți să le purtați, este important să luați aminte: nu depindem noi de lucruri, ci lucrurile depind de noi!

Dacă ați obosit de culorile sumbre, nu ezitați să optați pentru alte culori vii și luminoase! Făcând această schimbare, vă veți schimba și pe voi înșivă!

Distribuiți acest articol și prietenilor dvs!