Culoarea burgundy este în trend în anul 2019. Idei de design pentru unghii.

În 2019 culoarea Burgundy este considerată una dintre cele mai moderne culori.

Această culoare este ideală atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi. Cea mai reușită alegere a manichiurii burgundy este considerată cea cu unghii mate, care reprezintă esența rafinamentului.

O puteți combina și cu alte culori, fiind foarte versatilă și elegantă și veți obține, astfel, o manichiură cu adevărat impecabilă și sofisticată. Această culoare este plină de pasiune, de vitalitate și de energie, va alunga orice urmă de monotonie.

Nu există vreo casă de modă care sa nu promoveze aceasta nuanță superbă, aflată la granița dintre roșu și maro, cu accente strălucitoare sau mate, rafinate și frumoase. În colecțiile producătorilor de ojă și gel de unghii au apărut multe nuanțe de burgundy: de la cele mai deschise nuanțe până la culori închise, apropiate de cea neagră.

Se potrivește tuturor, nu este o nuanță deranjantă sau prea puternică, o puteți atât pentru fiecare zi, cât și pentru anumite ocazii!

Pentru a obține o manichiură originală puteți utiliza paiete, romburi, autocolante, kamifubuki, pigmenți metalici.

În combinație cu o ținută sobră, culoarea burgundy formează o imagine ideală, potrivită pentru birou.

Puteți crea o manichiură superbă, dacă veți combinați culoarea burgundy cu nuanțele de silver sau gold.

Vă propunem, în continuare, o colecție de fotografii cu idei de manichiură burgundy din care vă veți putea inspira.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Uitați de monotonie și de tristețe și optați pentru modele de unghii pline de vitalitate și energie cu ajutorul acestei culori superbe!

Ce părere aveți despre aceste modele de manichiură burgundy? Care din aceste idei v-a inspirat cel mai mult? V-ați convins de faptul că manichiura clasică nu este plictisitoare? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!