Culoarea arămie a părului: noul trend al anului 2017! Cele mai reușite combinații cu machiajul

După o perioadă destul de îndelungată în care culorile naturale ale părului erau foarte populare, revin în trend nuanțele țipătoare. Culoarea arămie este foarte consistentă și mereu atrage atenția celor din jur!

Arămiul este un fel de roșcat închis care se asortează perfect cu culoarea castan, fapt ce permite obținerea unei game largi de coafuri interesante. Această culoare are un efect de întinerire și este un element cheie în ținuta unei doamne sau domnișoare.

Cui i se potrivește părul arămiu

Arămiul consistent este o alegere perfectă pentru femeile care s-au obișnuit să fie în centrul atenției. Această culoare caldă are elemente roșiatice și intră în armonie ideală cu pielea deschisă, dar și cu ochii căprui, verzi sau albaștri.

Cum asortezi părul arămiu cu vestimentația

Cele mai reușite culori în vestimentație, care vor sublinia grațios frumusețea părului, ar fi bej și ciocolată. Verdele este alegerea ideală pentru evenimente speciale, căci creează un contrast maxim. De asemenea nu ezitați să faceți experimente cu nuanțe fuchsia, albastru închis și bleumarin.

Cum alegi machiajul

1. Înlocuiți fardul roz cu piersică, iar în cazul rujului optați pentru culoarea prună sau vin.

2. Înlocuiți rimelul negru cu maro sau alte culori vii.

3. Pentru fardul de ochi alegeți nuanțe roz închis sau violet deschis, care vor accentua elegant frumusețea ochilor dvs.

4. Uitați de orice nuanțe portocalii – alături de părul arămiu ele pot crea impresia de supraîncărcare cromatică.

Am reușit să vă convingem să alegeți părul arămiu în acest sezon? Spuneți-ne părerea dvs. în comentarii!