Cu ce ​​puteți purta blugii în 2021

Cu ce ​​puteți combina blugii în 2021 pentru a arăta impecabil?

Blugii sunt unul dintre elementele de bază ale garderobei a fiecărei femei moderne.

Vă prezentăm în continuare câteva idei interesante de ținute.

Cămăși și bluze.

Dacă doriți să combinați blugi cu o cămașă, atunci ar trebui să alegeți modele libere și comode, în stil masculin, decorate cu buzunare patch-uri sau mai feminine cu volane sau extravagante cu mâneci voluminoase. Lungimea cămășilor poate varia. Puteți opta pentru modele clasice, până la nivelul coapselor cât și pentru cele alungite.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Femeile cu forme pot purta o centură peste cămașă.

Sacou.

O altă combinație care vă va ajuta să creați ținute în diferite stiluri. Pentru un aspect îndrăzneț puteți combina un blazer clasic, un tricou supradimensionat, blugii preferați și adidași. Pentru ținute mai formale purtați bluză ori sacou.

În ceea ce privește blugii, puteți combina orice model cu sacou, dar cele mai potrivite sunt modelele drepte ori supradimensionate, în stil masculin.

8.

9.

10.

Important! Noutatea sezonului sunt sacourile drepte, care se poartă exclusiv cu blugi cu talie înaltă.

Hoodie și hanorace.

Această combinație este modernă și comodă. Puteți combina orice model de blugi.

11.

Pulovere.

Există foarte multe modele de pulovere care se potrivesc perfect cu blugii, dar sfatul nostru este să evitați modelele prea strânse. Acest lucru este valabil și pentru blugi.

Dacă doriți să purtați skinny, alegeți un pulover oversize lung care să arate mai mult ca o tunică sau încercați ținutele stratificate, sacou peste pulover sau golf.

12.

13.

14.

Tricouri și bluze.

Alegeți cele mai simple tricouri, cu croi drept cu imprimeuri sau logo-uri mici. Puteți completa această ținută cu o centură de piele.

Ținutele cu topuri vor fi la fel de populare. Dacă vă place stilul clasic alegeți topuri de mătase.

15.

16.

Îmbrăcăminte exterioară.

— Trenci. În 2021 vor fi la modă ținutele cu blugi și trenci lung de piele. Puteți purta sub el tricoul sau puloverul Dumneavoastră preferat. Nu există restricții în alegerea blugilor, puteți alege orice model. Pentru a echilibra ținuta și a-i da o notă mai feminină, purtați încălțăminte cu toc, botine sau pantofi.

— Geacă de piele. Acest articol vestimentar s-a bucurat de o mare popularitate mai multe sezoane la rând. Deși modelele clasice de culoare neagră și bej rămân în top, stiliștii recomandă să acordăm atenție și modelelor colorate.

— Palton. Un palton midi din cașmir sau lână se combină perfect cu blugi. Îl puteți purta descheiat sau pur și simplu să-l  aruncați pe umeri.

17.

18.

19.

20.

Sperăm că sfaturile și exemplele noastre vă vor ajuta să creați ținute perfecte pentru acest sezon!