Cu păr bogat și fără: 10 vedete care poartă peruci

Unele actrițe și cântăreți celebre, deși își schimbă culoarea părului aproape în fiecare săptămână, au un păr strălucitor și frumos. Ar putea fi oare datorită produselor cosmetice scumpe ori a serviciile stiliștilor?

Unele vedete aleg să poarte peruci pentru a-și proteja părul.

Tyra Banks.

Tyra Banks a încetat de mult să ascundă faptul că poartă peruci, deoarece părul său a avut de suferit din cauza produselor de styling.

Rita Ora.

Cântăreața Rita Ora optează și ea pentru peruci, iar părul său natural arată puțin diferit față de blondul platinat cu care ne-am obișnuit să o vedem.

Nicki Minaj.

Și Nicki Minaj optează pentru peruci.

Kim Kardashian.

Și Kim Kardashian poartă uneori peruci. Fanii au început să bănuiască acest lucru, când modelul apărea în public mai întâi cu o tunsoare carre, apoi cu părul lung și mai târziu cu un blond platinat.

Gwen Stefani.

Cântăreața poartă deseori peruci pentru a arăta mereu impecabil.

Beyoncé.

Cântăreața poartă foarte des peruci, ba chiar are propria sa colecție de „coafuri false”, a căror preț depășește 1 milion de dolari!

Zendaya.

Cântăreața Zendaya, în vârstă de 21 de ani, nu ezită să poarte peruci.

Jennifer Lopez.

Chiar și unicul Jennifer Lopez preferă perucile pentru a arăta impecabil la concertele sale.

Lady Gaga.

Lady Gaga nici nu încearcă să-și ascundă pasiunea pentru perucile strălucitoare.

Kylie Jenner.

O altă vedetă care iubește perucile este sora lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani. Deși este o brunetă cu părul lung, Kylie a apărut în public și cu șuvițe blond, roz, verde, oranj, turcoaz și chiar mov.