Cu o lună în urmă acest balcon era plin de vechituri, iar acum este locul meu preferat.

Deseori ne plângem că avem apartamente mici, însă există o mulțime de idei care pot ascunde insuficiența de spațiu. Spre exemplu, balconul de cele mai multe ori este transformat într-un depozit de vechituri sau în frigider pe timp de iarnă, dar puțini se gândesc că acesta ar putea fi amenajat într-un extraordinar loc de odihnă. Din cauza folosirii iraționale a balconului acesta pare extrem de mic.

Pentru a beneficia de mai mult spațiu în apartament este suficient să aruncați toate vechiturile de la balcon, să montați niște ferestre de calitate și să izolați termic pereții.

Amenajarea balconului

Uneori refuzăm să transformăm această zonă, deoarece ideile care ne plac nu se încadrează pur și simplu în spațiul foarte limitat al balconului. Nu fiți disperați. Există o mulțime de idei pentru orice balcon indiferent cât de mic este. Important este să îmbinați confortul cu utilul.

Micul balcon al dvs. poate fi transformat într-un birou, într-o bibliotecă, într-un atelier sau chiar într-o seră – dorință să fie!

Designul balconului trebuie să includă două componente principale: confortul și estetica. Unele idei sunt imposibile fără o încălzire corespunzătoare, altele necesită ferestre panoramice sau lipsă de geamuri, alte amenajări necesită în general o transformare totală cu demolarea pereților.

Opțiunea perfectă se face în funcție de design și de buget. Un lucru poate fi spus cu siguranță. Acest spațiu nu va mai fi un depozit, ci va fi amenajat într-unul util și cu design neobișnuit.

Iată o colecție de idei pentru amenajarea modernă a balconului. Inspirați-vă!

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

Priviți video de mai jos pentru mai multe idei.

Fiți originali și realizați-vă dorințele!