Cu ce tip de desert poți fi comparată în dependență de luna în care te-ai născut

Fiecare desert delicios poate fi asociat cu luna în care s-a născut persoana. De la minunatele acadele până la delicioasele vișine în ciocolată, orice femeie poate fi comparată cu un desert. Află din materialul de mai jos cu ce desert poți fi comparată în dependență de luna în care te-ai născut!

Ianuarie: vișină cu glazură de ciocolată

Persoanele născute în ianuarie au o abilitate incredibilă de a a-și păstra și ”conserva” frumusețea și energia pentru mulți ani înainte. Bărbatul unei asemenea femei este un adevărat norocos. Dar se poate întâmpla ca din cauza cerințelor mult prea mari față de un potențial partener, această femeie să rămână singură și să se transforme într-un fruct suculent, cu aromă de Cognac și rom sau într-o vișină înghețată, fără gust și miros. Pentru a o reaprinde este nevoie de mult timp.

Februarie: bezea

Femeia născută în februarie poate fi comparată cu desertul franțuzesc – bezeaua. Comunicarea cu această femeie este o plăcere. ”Bezelele” pot fi diferite: fragede și care se topesc în gură, moi și dure, obișnuite și exotice, cu alune, cu fistic și cu glazură de ciocolată… Gustul ”bezelei” poate fi total imprevizibil. O problemă mult mai importantă constă în dobândirea stabilității. Căci, ceea ce aseară era suficient de clar, astăzi poate să aibă un rezultat cu totul contradictoriu. Femeia – bezea este o comoară pentru cei care apreciază neobișnuitul și originalitatea.

Martie: bomboane de ciocolată cu lichior

Atât de inocente și dulci la exterior, dar atât de îmbătătoare și fermecătoare în interior. Bărbații cad pradă cu milioanele pentru acest aspect inofensiv, iar mai apoi nu mai pot pleca fiind ademeniți de lumea interioară a acestei femei. Aceste femei sunt demne doar de bărbați respectabili și de condiție bună.

Aprilie: ciocolată fierbinte

Întotdeauna fierbinte și învolburată, care necesită păstrarea focului etern al dorinței și pasiunii. Totuși, nu este vorba doar de o simplă ciocolată fierbinte, ci una cu adaos de condimente – cuișoare, ghimbir, paciuli și piper negru. Nu stingeți niciodată flacăra, de altfel, ciocolată caldă și moale se va transform într-o piatră rece.

Mai: lapte de pasăre

Această bomboană are cea mai previzibilă umplutură. Calmă, iubitoare de pace, asemeni unui mielușel, își pierd foarte rar controlul. ”Laptele de pasăre” este simbolul confortului casnic, nu în zadar se consideră că femeile născute în luna mai devin cele mai bune soții. Cu toate acestea, ”laptele de pasăre” necesită condiții speciale de păstrare. Are nevoie de un partener de încredere, de un ”bărbat-cutie”, în spatele căreia ea se va simți protejată de orice probleme.

Iunie: Rafaello

La exterior – fină și ușoară, iar în interior – cu o alună tare. Orice bărbat fermecat de o femeie cu un exterior atât de fragil, va fi surprins de interiorul său dur. Dar anume în asta constă atractivitatea ei. ”Femeia-Raffaello” se îndrăgostește ușor, dar la fel de repede își poate pierde interesul când comunicarea devine prea plictisitoare.

Iulie: marmeladă

Acest deliciu dulce se bucură de atenția multor amatori de dulciuri din întreaga lume. Așa cum marmelada are o mulțime de pretenții la pregătire, la fel și femeia-marmeladă necesită o abordare specială, iar când atitudinea față de ea este inadecvată, devine și ea inaccesibilă. Fiind o persoană delicată și vulnerabilă, nu suportă prea multe și fierbinți manifestări de iubire și pasiune, transformându-se repede în jeleu. Tânără fiind, femeia marmeladă necesită multă afecțiune, cu timpul însă se face mai dură sau devine mai vâscoasă, încercând să-l țină pe partenerul său doar pentru ea, iar unora le place foarte mult acest lucru.

August: caramelă

Caramela este ingredientul multor alte dulciuri, însă pregătirea ei necesită foarte multă răbdare. Astfel, zahărul obișnuit capătă proprietățile mierii lichide, obținând o culoare închisă, asemeni chihlimbarului, și o aromă unică. Femeia-caramelă este cea mai amăgitoare, în opinia bărbaților iubitori de dulciuri. Adesea pretinde că este de clasă superioară. Totuși, fiind adorată de cei din jur, este deosebit de gustoasă și poate decora orice sărbătoare.

Septembrie: arahide în ciocolată

Femeia născută în septembrie aparține deserturilor dure, precum bomboanele cu nuci, cu alune, pralinele. Viața acestor femei este, de regulă, supusă unei ordini stricte și logic justificate, și nimănui nu-i reușește să înțeleagă această femeie din prima încercare. Inaccesibilitatea ei îi intrigă pe bărbați, în pofida faptului că este o probă grea pentru dinți și sigilii. Pentru început, această femeie trebuie lăsată se se dezghețe un pic și să se înmoaie, și abia apoi poate fi savurată ca o experiență de neuitat, un gust plin de pasiune și elan.

Octombrie: răchițele în glazură de zahăr

Acest deliciu dulce nu este doar unic și benefic, dar și foarte gustos. Nu vă veți plictisi niciodată de gustul dulce-acrișor. Dar nu este cazul să amânați consumul acestui desert, întrucât glazura de zahăr se poate usca și apoi sfărâma în mii de cioburi.

Noiembrie: acadea

Femeia născută în luna noiembrie este capabilă să-și înghețe dorințele, dar și să și le dezghețe la fel de rapid. În dragoste, femeia-acadea este o persoană foarte interesantă. În primul rând trebuie să muriți de curiozitate, contemplând-o de la distanță. Nu este recomandat să o mușcați, ci doar să o lingeți și să o sugeți cu senzualitate. ”Acadeaua” are nevoie de un iubit priceput, care preferă un singur gust, dar îndelungat. În general, femeia-acadea nu se schimbă de-a lungul timpului, gustul și aroma rămânând la fel. Acest ”cristal de zahăr” trebuie studiat lent, cu atenție, cu plăcere, cu tărăgănare, iar apoi să se ia totul de la început. Iată de ce ”acadeaua” place atât de mult amatorilor de dulce.

Decembrie: ciocolată poroasă

Numărul aproape infinit de bule de aer din interior oferă o finețe incredibilă și un gust deosebit. Această ciocolată poate fi comparată doar cu bulele jucăușe de șampanie. Este o adevărată combinație dintre diversitate și emoții explozive pe fundalul unei vieți cotidiene în tonuri gri.