Cu ce se poartă un palton de iarnă de tip oversize: este timpul să renunțați la modelele de modă veche!

De fapt, cu astfel de paltoane oversize, puteți crea o mulțime de imagini diferite, de la opțiuni mai stricte pentru fiecare zi până la cele sportive. Totul depinde de gustul și preferințele dvs. Astăzi, drag cititor, am colectat o mulțime de opțiuni actuale și credem că acum această întrebare despre ”cu ce purtăm un palton de iarnă de tip oversize?” va dispărea pentru totdeauna.

Când s-a lansat un articol despre anti-trend-urile de îmbrăcăminte exterioară, am realizat că, din anumite motive, mulți sunt contra unor astfel de paltoane libere și preferă modelele învechite care subliniază silueta, cu gulere sau manșete de blană și o centură elastică. De asemenea, mulți se întreabă cum să meargă într-un astfel de ”sac”.

Ne-am dat seama că generației mai mari, le poate fi dificil să adopte o nouă modă. Dar de ce să se blocheze în trecut? De ce nu încercați această modă?

Să începem!

Sub paltonul lung de iarnă se potrivesc de fapt toate opțiunile posibile de pantaloni, inclusiv pantalonii de catifea. De asemenea, vor arăta bine costumele tricotate, blugii și chiar fustele sau rochiile de iarnă.

1.

Chiar credeți că nu arată elegant?

2.

Mai ales sunt relevante paltoanele de tip parte peste parte. Există opțiuni pentru astfel de paltoane. Nu sunt prea voluminoase și doar în versiunea prinsă arată mult mai bine decât descheiat.

3.

De asemenea, pentru cei care nu doresc să poarte paltoane de iarnă și în general, nu le plac astfel de lucruri voluminoase, puteți alege întotdeauna pentru dvs o jachetă tip parka pentru iarnă.

4.

Ce căciulă ar trebui aleasă pentru un palton de iarnă?

De fapt, cea mai versatilă opțiune este o căciulă beanie. Este perfectă pentru orice imagine.

5.

Dacă vă place să purtați eșarfe, atunci este mai bine, desigur, să le preferați pe cele de o singură culoare, fără ornamente și flori.

6.

Ce încălțăminte alegem?

Sub paltonul de iarnă se potrivesc orice pantofi. Totul depinde de stilul pe care îl aveți – de afaceri sau sport. Alegeți încălțămintea după propriile preferințe – aici nu există restricții!

7.

Să fiți frumoase mereu!