Cu ce poți combina pantalonii colorați: 15 ținute elegante pentru inspirație

Vara este perioada experimentelor vestimentare și a soluțiilor curajoase. Spre exemplu pantalonii în culori intense reprezintă un mijloc perfect pentru a-ți manifesta gustul și imaginația în viața cotidiană.

Cu ce se combină pantalonii colorați

Urmărind tendințele actuale din lumea modei, primul lucru care sare în ochi este mulțimea de culori. E uimitor, dar multe femei se tem să poarte culori mai puțin obișnuite din cauza riscului de a le combina într-un mod nereușit și a arăta nostim.

Dar cultura combinării hainelor o puteți învăța oricând, pentru a găsi mereu ținuta ideală pentru un eveniment anume sau pentru o anumită dispoziție în care sunteți. De aceea ar fi bine să aveți la îndemână niște instrucțiuni de creare a unei ținute armonioase.

с чем сочетать брюки

Redacția noastră a pregătit pentru dvs. câteva exemple de ținute cu pantaloni colorați, care să vă ajute să fiți stilată mereu. Creați-vă ținuta ideală!

1. Dacă preferați culoarea roz, care este foarte populară acum, revista Pantone vă recomandă să o combinați cu un top negru de piele.

 с чем сочетать бордовые брюки

2. Culoarea de tip muștar se combină perfect cu orice nuanțe de oranj, negru, alb sau gri.

с чем сочетать бирюзовые брюки

3. Iată cum arată eleganța fină!

с чем сочетать голубые брюки

4. Dacă vă place să fiți în centrul atenției, combinați un portocaliu intens cu bluzele și tricourile monotone de un negru clasic.

с чем носить белые брюки дудочки

5. Pantalonii roz combinați cu o gentuță de aceeași culoare și o jachetă albastră vor crea o imagine armonioasă de primăvară

6. Pantalonii de culoare galben șters arată extraordinar de gingaș alături de un pulover împletit roz-gingaș.

с чем сочетать желтые брюки

7. Toate elementele vestimentare sunt asortate perfect!

с чем носить золотые брюки

8. Un exemplu superb de combinare a nuanțelor din gama de culori calde.

с чем носить брюки лимонного цвета

9. Culoarea albastru deschis simbolizează inocența, gingășia și romantismul. Pentru a sublinia feminitatea, e suficient să asortați câteva haine de culori albastre pastelate. O expresivitate și mai puternică poate fi atinsă adăugând puțin albastru și gri.

цветные брюки женские

10. Orice femeie trebuie să posede arta de a transmite o anumită dispoziție prin vestimentația sa.

цветные брюки

11. Asortați fără grijă haine din aceeași gamă de culori, mai ales dacă e vorba de culoarea roz.

цветные брюки и джинсы

12. Pantalonii albaștri se combină pur și simplu minunat cu o bluză sau cămașă albă.

синие багги

13. Nuanțele deschise ale culorii verzi au un efect de întinerire. Ele împrospătează ținuta, făcând-o să arate interesant și neobișnuit, albul fiind cel mai sigur partener al acestor culori.

с чем сочетать зеленые брюки

14. Verde+gri și albastru+violet sunt două combinații foarte reușite, căci pot accentua elegant culoarea părului și a pielii.

с чем сочетаются брюки горчичного цвета

15. Dacă preferați un top de culoare deschisă, încercați bluzele cu flori sau buline. Acestea vor transmite o gingășie deosebită.

с чем сочетать бежевые брюки

16. Optând pantaloni de tip military sau casual, alegeți una din culorile haki sau kale, care intră în top 10 conform revistei Pantone. Astfel de pantaloni pot fi combinați lejer cu tricouri albe, negre sau gri.

с чем сочетать брюки цвета хаки

17. Pantalonii oranj pot fi “amortizați” cu un top de culori neutre palide și niște accesorii modeste.

короткие цветные брюки

Când vine vorba de pantaloni colorați, străduiți-vă să combinați cel mult 3 culori intense. Iar dacă nu aveți încălțăminte potrivită în garderobă, puteți apela oricând la pantofi clasici negri.

În general pantalonii colorați se asortează cel mai bine cu hainele de culori clasice negru și alb, la care se adaugă maro și crem. O altă recomandare ar fi să evitați combinarea culorilor calde cu cele reci, căci într-o astfel de ținută partea de sus și partea de jos arată ca două entități separate și nu ca un tot întreg.

După cum vedeți nu este nimic dificil în asortarea corectă a hainelor. Cel mai important e să aveți grijă ca ținuta dvs. să arate armonios. Creați-vă propriul stil și urmați-l cu fidelitate!