Cu ce completăm garderoba pentru iarna anului 2020 – 5 idei bune pentru o imagine irezistibilă!

Dacă nu vă place iarna, deoarece ținutele pentru vremea rece vă par plictisitoare și neinteresante, ar trebui să vă reconsiderați opiniile. Iarna poate fi nu numai confortabilă, ci și modernă. Trebuie doar să știți cu ce să completați garderoba dvs pentru sezonul rece.

Vă oferim 5 articole vestimentare universale și relevante pentru garderoba dvs, perfecte pentru sezonul rece:

1. Costum cu pantaloni

Acest costum trebuie să fie confecționat din țesătură densă de lână sau tweed – într-adevăr va fi cald și confortabil. Pantalonii și sacoul pot fi purtați atât împreună cât și combinați cu alte piese vestimentare. Iar încălțămintea și îmbrăcămintea exterioară poate fi aleasă după gust. Principalul lucru este ca costumul să arate bine și să vă fie comod.

1.1

1.2

2. Palton în stil Military 

Femeile arată mult mai impresionant în stilul militar. Această piesă vestimentară poate fi purtată cu o geantă mică și eșarfă frumoasă. Acest lucru este suficient pentru a arăta elegant și uimitor.

2.1

2.2

2.3

3. Îmbrăcăminte de culoare albă

Uniți-vă cu natura – această organică vă va oferi cu siguranță senzații extraordinare de curaj și frumusețe. Culoarea albă este foarte pozitivă și plină de inspirație, este lejeră și ușoară. Puteți riscă și cumpăra un palton, șubă sau geacă de culoarea albă sau să vă limitați cu o pălărie, rochie sau eșarfă.

3.1

3.2

3.3

3.4

3.5

4. Fustă maxi

Fusta maxi este o opțiune excelentă. Cu fusta maxi nu veți îngheța în zilele reci ale iernii cu siguranță, mai ales că o alternativă pantalonilor este necesară. Partea de sus o puteți alege după preferințe și gust, fie bluză sau pulover. Partea exterioară a vestimentației, de asemenea o puteți alege după gust, fie o scurtă, geacă sau palton.

4.1

4.2

5. Blănuri, detalii de blană

Iarna fără blană este foarte greu de imaginat. Acesta este un material frumos și cald. Anul acesta stiliștii vă recomandă să completați imaginea dvs numaidecât cu detalii din blană. Într-o ținută de iarnă va arăta armonios gulerul cu blană sau un set de căciulă cu eșarfă și pompoane.

5.1

5.2

5.3

Nu este nimic complicat într-o imagine de iarnă la modă. Există o mulțime de opțiuni pentru a crea un ansamblu vestimentar cald, cu piese originale și moderne.

Să fiți frumoase mereu!