Cu cât suntem mai în vârstă, cu atât ținutele noastre ar trebui să fie mai elegante!

Timpul zboară rapid și din păcate, progresul său în fiecare an se reflectă din ce în ce mai mult pe aspectul nostru. Puteți, desigur, să vă împotriviți îmbătrânirii din toate puterile, dar oricum, procesul este natural și inevitabil. Deci, nu disperați și nu fiți triste, deoarece îmbătrânirea este inevitabilă și trebuie să încercați să o faceți cât mai frumoasă și elegantă. În ajutor vă vin ținutele la modă, care vă vor ajuta să arătați bine și să vă simțiți sigure pe sine. Tot ce aveți nevoie, e să respectați recomandările de mai jos:

1. Combinația clasică de alb-negru

Cu cât suntem mai mature, cu atât ținutele noastre ar trebui să fie mai elegante. Deci, miza principală ar trebui să fie pusă pe articole vestimentare clasice. Apropo, ținutele clasice nu pot fi plictisitoare, dacă le asortați cu pricepere.
Baza primului look – pantaloni drepți dungați alb-negru, combinați cu un tricou de bază alb și o jachetă clasică neagră cu nasturi aurii. Pantofii negri și o geantă din piele matlasată cu mâner-lanț lung completează armonios ansamblul.

1.1

Pantalonii albi cu croiala largă și tricou pe gât alb cu mâneci reprezintă combinația perfectă pentru un set elegant. Ansamblul este completat cu o vestă neagră elegantă lungă, confecționată dintr-o stofă calitativă. Această vestă nu doar completează minunat aspectul, ci și alungește vizual silueta.

1.2

2. Pariați pe nuanțe pastelate

Primăvara și vara, merită să purtați haine de nuanțe deschise mai des. Culorile pastelate sunt foarte potrivite pentru femeile mature, întineresc și împrospătează aspectul. Pantalonii albi 7/8 și un pardesiu roz fin au fost aleși pentru a crea acest aspect elegant. Eșarfa albă mare servește drept un decor stilat.

2.1

Ansamblul elegant în culori deschise este o alegere excelentă pentru o zi caldă de primăvară. Un pulover gingaș alb-bej dungat orizontal, o jachetă albă elegantă din tweed și o pereche de pantaloni albi – obțineți o ținută superbă. Geanta neagră originală, cu modele aurii, completează ideal aspectul.

2.2

3. Imprimeu floral

Puțin câte puțin și vara e prin apropiere, iar în sezonul cald, imprimeul floral este foarte solicitat. O bluză albă cu imprimeu floral mare va adăuga aspectului o prospețime de vară. Bluza a fost asortată cu pantaloni albi drepți și o geantă simpatică în trei culori, ce repetă nuanțele imprimeului.

3.1

Fusta clasică de tip creion, cu un model floral delicat, se potrivește bine cu cămașa albă liberă. Geanta și pantofii fucsia se încadrează perfect în acest set elegant.

3.2

4. Carouri stilate

Carourile reprezintă imprimeul cel mai popular din această primăvară. Paltonul albastru deschis în carouri mari este perfect pentru a crea o varietate de look-uri de primăvară. De exemplu, combinat cu o rochie dreaptă tricotată de lungime medie. Talia ar trebui subliniată ușor cu o centură și nu este necesar să o strângeți prea tare. Geanta gri-albăstrie și botinele din piele de căprioară de aceiași nuanță sunt perfecte pentru acest ansamblu simplu.

4.1 

În acest aspect, accentul este un cardigan cu un model ”pied-de-poule”. Iar restul elementelor sunt destul de neutre – acestea sunt pantaloni negri 7/8 și un pulover de culoarea scorțișoarei. Geanta de talie purtată peste cardigan completează frumos aspectul.

4.2

5. Fuste plisate

Nu uitați de fustele plisate – cu acestea puteți crea ansambluri foarte elegante. Jacheta în carouri mici poate fi purtată cu fusta plisată midi de culoare bej, subliniind talia cu o curea subțire.

5.1

Pentru a crea acest aspect, am ales o fustă mai puțin obișnuită cu lungime maxi, cu un tiv asimetric. Această fustă este combinată cu un tricou pe gât alb cu mânecă și o geacă scurtă voluminoasă, în carouri mari.

5.2

6. Monocrom

Imaginile monocrome arată foarte elegant, când toate articolele sunt de aceeași culoare, dar de nuanțe diferite. De exemplu, un set creat din pantaloni largi, de culoare galben-maro și tricou pe gât. Pentru acest look simplu, am ales o geantă de piele maro cu model reliefat. Deci, e perfect, nu?

6.1

O ținută în nuanțe discrete de roz este o alegere excelentă pentru femeile mature. Deci, pentru a o crea, au fost alese: un costum din pantaloni scurtați cu talia înaltă și o jachetă cu o croială largă. La costum s-a adăugat un top bej, pantofi albi și o geantă în nuanțe deschise.

6.2

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!