Cu 10 ani în urmă această tânără a fost considerată drept cea mai frumoasă din lume. Iată cum arată acum

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este un model francez, care și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă. Este unul dintre cele mai plătite modele.

S-a născut pe 5 aprilie 2001 și și-a început cariera la 4 ani. Mass-media a numit-o drept „cea mai frumoasă fată din lume”. A colaborat cu multe mărci, apărând pe copertele revistelor. Ședința foto pentru revista Vogue, realizată pe când avea vârsta de 10 ani, a fost foarte criticată deoarece nu era pentru copii. În anul 2015 a fost lansat filmul „Belle și Sebastian” în care a jucat Thylane.

1. Thylane Blondeau a fost numită drept cea mai frumoasă fetiță din lume.

2.

3. Thylane Blondeau și-a început cariera de model la vârsta de 4 ani.

4. Fotografiile cu chipul ei au făcut înconjurul planetei.

5.

6. Ședința foto pentru revista Vogue, realizată pe când avea vârsta de 10 ani, a fost foarte criticată, deoarece a apărut într-o rochie scurtă și cu machiaj intens, un look nepotrivit pentru o fetită de 10 ani.

7.

8. Iată cum arată tânăra acum. 

9. Cu ochi albaștri, păr lung și șaten și un chip angelic, franțuzoaica Thylane Blondeau a cucerit întreaga lume încă de o vârstă fragedă. De atunci a rămas în atenția presei și s-a transformat acum într-o femeie în toată firea.

10.

11. Are peste 3,4 milioane de urmăritori pe Instagram.

12.

13.

14. 

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27. Are propriul său brand de îmbrăcăminte. 

28.

29.

30. Între aceste fotografii este o diferență de 10 ani. 

Tânăra are în continuare o frumoasă carieră de model, mergând la renumitele săptămâni ale modei din toată lumea, unde a prezentat pentru diverși designeri italieni, devenind imaginea Dolce&Gabbana.

Anii au trecut, iar Thylane Blondeau este la fel de frumoasă precum în primii săi ani de viață și promite să concureze cu cele mai cunoscute modele din lume.