Coroana nu o apasă: 10 fotografii rare ale Prințesei Eugenie de York

De la o rebelă la o mamă exemplară.

Prințesa Eugenie este foarte iubită de membrii casei regale deoarece este drăguță și prietenoasă și își adoră familia. Cândva ea, sora sa Beatrice și mama lor Sarah erau pur și simplu nedespărțite și mergeau împreună peste tot. Odată cu vârsta, desigur, Eugenie și-a creat propria familie, dar nu uită de mama și de sora sa mai mare.

Apropo, puțină lume știe că în tinerețe Eugenie a ignorat uneori codul vestimentar regal.

În octombrie 1992 Eugenie (stânga) a mers în clasa întâi. Avea atunci 4 ani. Alături de Prințesa Eugenie se află mama ei, Sarah, Ducesa de York, precum și sora ei Prințesa Beatrice.

Printre acești copii se pot recunoaște cu ușurință prinții Harry și William. Eugenie și Beatrice îi cunosc pe moștenitorii tronului încă din copilărie.  

În această fotografie destul de rară Eugenie, împreună cu mama și sora ei, merg la premiera „Harry Potter și Piatra Filosofală”. În noiembrie 2001 Eugenie avea 11 ani, iar Beatrice 13.

Surorilor le plăcea să meargă la premiere. În 2004 l-au întâlnit pentru prima dată pe Leonardo DiCaprio la premiera filmului „The Aviator”. Eugenie a purta o rochie simplă cu imprimeu floral și colanți negri.

În anul 2007 a purta o ținută destul de îndrăzneață. A mers la Hyde Park pentru festival și, ca orice domnișoară, și-a dorit să un look stilat.

În această fotografie o recunoaștem cu greu pe Prințesa Eugenie: machiajul cu gene false roz nu se potrivește cu statutul său. 

În noiembrie 2008 Prințesa a recunoscut că era nedespărțită de familia sa: „Mama și Bea sunt cele mai bune prietene din întreaga lume!”

Aceasta este o fotografie rară: aici Eugenie își întâlnește viitorul soț, antreprenorul Jack Brooksbank. Întâlnirea lor a avut loc în timpul curselor regale din 2011. Precum Regina Elisabeta a II-a și soțul ei Philip, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt rude îndepărtate.

Din 2013 până în 2015 Prințesa a locuit și a lucrat în New York City ca manager de licitații Paddle8. Din iulie 2015 lucrează la galeria de artă Hauser&Wirth. În 2017 a fost promovată în funcția de director al unei filiale din Londra.

Prințesa Eugenie la nunta Prințului Harry și Meghan Markle.  

În 2018 Prințesa Eugenie a împlinit 28 de ani și s-a căsătorit cu iubitul său James Brooksbank. Copilul lor August va împlini în curând doi ani, iar în ianuarie 2023 s-a aflat că Eugenie va deveni mamă pentru a doua oară.